Premis Blocs Catalunya 2012: Aracne fila i fila ha guanyat!

FELICITER, aràcnids i aràcnides d’arreu! Ahir es van lliurar a Reus els Premis Blocs Catalunya a l’Auditori Gaudí de les instal.lacions de firaReus. En l’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya en la seva cinquena edició, Aracne fila i fila va ser la gran guanyadora en la categoria d’educació personal/professional. L’enhorabona a tots i a totes que ho heu fet possible!

Un cop tancat el període de votacions als Premis Blocs Catalunya 2012 amb 16.000 votacions, vàrem saber que Aracne fila i fila era un bloc finalista. Superat el torn del jurat, Aracne fila i fila ha guanyat en la categoria d’educació personal/professional! Enguany el jurat estava format pel Sr. Ferran Pallàs, guanyador de l’edició de 2011, la Sra. Iolanda Pàmies, guanyadora de l’edició de 2011, el Sr. Miquel Duran, comissionat 2.0 de la Universitat de Girona, el Sr. Jordi Iparraguirre, representant de la fundació PUNT.CAT, el Sr. Joan Ballester, director general de TICNOVA, el Sr. Benet Presas, president del Patronat de turisme de Salou, el Sr. Ernest Benach, expresident del Parlament de Catalunya, el Sr. Pere Condom, director general del parc científic de la UdG, el Sr. Marc Arza, regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, el Sr. Joan Maria Piqué, cap de premsa i comunicació del president de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i la Sra. Trina Milan, presidenta de STIC.CAT.

En la primera edició dels Premis Blocs Catalunya va guanyar El Fil de les Clàssiques, en la tercera El vaixell d’Odisseu i en la cinquena Aracne fila i fila i L’ombra d’un somni, com a bloc corporatiu. Val també a esmentar el blog de clàssiques, Premi Núria Tudela i Penya 2012, El teixit de Penèlope de Mònica López que va quedar finalista en la categoria de Cultura i tendències. Les clàssiques en particular i les humanitats en general són, sens dubte, les gran vencedores en educació d’aquest certamen de blocs en català. Per molts anys, aràcnids i aràcnides de diferents promocions, de diferents instituts i també d’escoles concertades, de diferents edats, alumnes de primària i professores jubilades, pares, mares, avis i àvies, la família aràcnida és molt gran i ara més que mai ens toca seguir filant.

També vull felicitar stic.cat per fer possible el lliurament d’aquests premis en època de crisi, així com tots els guanyadors i guanyadores de la cinquena edició de Premis Blocs Catalunya:

91 thoughts on “Premis Blocs Catalunya 2012: Aracne fila i fila ha guanyat!

 1. Marta Bautista i Maryam Alaoui

  Salve!!

  FELICITER!!!!!
  Felicitats a tots els aràcnids i aràcnides. Les dues estem molt contentes de participar en aquest bloc i també perquè hem guanyat un premi de tots els blocs de Catalunya.
  Esperem guanyar més premis!! 🙂

  Vale!!

 2. Clàudia Cazaux

  Salveee!
  feliciter a tot els aràcnids i aràcnides que participem cada dia a aquest bloc. Cada any que passa hi ha més gent que coneix aquest bloc del Fil de les Clàssiques i crec que serà aixó cada any que passi. Estic orgullosa de formar part d’aquest bloc! Valee! 😀

 3. Margalida Capellà Soler Post author

  Estic contenta que Aracne sigui el vostre orgull! Encara voleu més premis, però?

  Si voleu veure totes les fotografies i conèixer el mur d’stic.cat cliqueu aquí. A veure si em trobeu?

 4. Margalida Capellà Soler Post author

  Enhorabona, aràcnids i aràcnides! L’APLEC també us felicita. Les clàssiques són les guanyadores de Premis Bloc Catalunya 2012 en la categoria d’educació!

 5. Jordi Berdún Pérez

  Feliciter a tots els participants de l’Aracne fila i fila! Em vaig alegrar molt que un bloc d’aquesta envergadura hagi guanyat, ja que s’ho mereix per tot el treball que heu realitzat des del seu començament fins ara! Espero que guanyeu a partir d’ara moltíssims més premis!

  Vale !

 6. Teresa Devesa i Monclús

  Moltes gràcies a tots, i especialment als que, ja exalumnes, us recordeu de nosaltres i us continueu considerant membres d’aquesta comunitat. Jordi, espero que, com a estudiant universitari d’Història, trobaràs el moment de fer alguna aportació interessant. Ens faria molta il·lusió i segur que temes no te’n faltaran.

 7. Eric Andreu

  Felicitats a tots els qui hem participat, i a la Margalida, per haver impulsat el projecte guanyador. Em sento molt orgullós per haver pogut contribuir en aquest projecte. Al final tot l’esforç, entre tots, s’ha vist recomençat. Un cop més, moltes felicitats a tots, i seguir treballant perquè aquest premi no sigui l’últim.

 8. jose luque camero

  Hola, Margalida, soy Pepe Luque de “In albis Teatro”, pido perdón por colarme de nuevo aquí; pero desde entonces he tenido la curiosidad de seguiros, he visto la noticia y no he podido resistir la tentación de felicitaros por este magnífico premio. Creo que hacéis una labor impresionante en favor de las Humanidades Clásicas con vuestros alumnos. FELICIDADES A TODOS/AS.
  ¡Ah!Este año volveremos a Tarragona con Siete contra Tebas de Esquilo y Anfitrión de Plauto (muy divertida), por si os apetece y nos podéis hacer todas las entrevistas que queráis (es broma).
  Felicidades merecidas por este hermosísimo trabajo.

 9. Patrícia Ortiz

  FELICITER ARACNE! Moltes felicitats a tots els aràcnids i aràcnides que han col·laborat durant aquests anys a fer un gran bloc que per fí ha rebut aquest premi tan merescut!
  Espero que aquest gran projecte segueixi en marxa durant molts anys més i que ens ajudi a tots a apropar-nos a la cultura clàssica d’una manera senzilla, amena i divertida.
  Moltes felicitats a tots 😀

 10. josep cisa

  Moltes felicitats!! M’ha agradat saber que el nostre institut hagi guayat aquest premi que per a la lida es molt important per tot el que ha treballat.

 11. victorsanchez

  Moltes felicitats a tots els aràcnids i aràcnides per el premi aconseguit. També m’agradaria felicitar a tots els que fan possible aquest bloc, ja que sense ells, no haguéssim après tot el que sabem sobre el grec, el llatí i la cultura clàssica en general. Moltes felicitats i per a molts anys!!!

 12. Margalida Capellà Soler Post author

  Víctor, ho has aconseguit! Estic molt contenta que tu sol ja et puguis moure i comentar al teu aire per aquesta teva teranyina! Per molts anys!

 13. Coty Ledesma

  Hola un altre cop, aràcnids i aràcnides! M’omple d’orgull i satisfacció rebre aquesta notícia el dia que vinc a fer-vos una visita. He de comentar el gran ajut que m’han suposat les tecnologies utilitzades amb les assignatures de llatí i grec, sobre tot el Moodle, doncs a la Universitat fem servir el Campus Virtual per a mirar qualificacions, deures, exàmens, fer preguntes als profes i als alumnes, etc. I ningú t’explica com funciona, o sigui que si no hagués estat per la Margalida no sabria com moure’m! Torno a dir que aprofiteu mooooolt el temps a batxillerat, perquè crec sincerament que és la millor etapa de la vida acadèmica.
  Un especial agraïment a la Núria que ha tornat a la vida el bloc que vaig començar conjuntament amb la Rebe i el Carlos, blocs.xtec.cat/lacintadenike i molts ànims a ella i a la Rabab, que sé molt bé que ho faran genial aquest any!
  Sobre tot molt atents amb els llatinismes als que volen continuar amb la carrera de Dret, perquè són el dia a dia en totes les assignatures.
  Molta sort a tots i moltes felicitats pel premi.
  Lida, un plaer tornar-te a veure per les classes, et trobem a faltar molt!
  Valete.

 14. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltíssimes gràcies, Coty! La teva visita ha estat un regal i aquest comentari una benedicció! Els ex-alumnes i la vostra experiència ens animem a seguir pel bon camí. Molta sort i fins ben aviat!

 15. Teresa Devesa i Monclús

  Records, Coty, i molta sort en aquesta nova singladura en el món del dret!

 16. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » 1a Promoció de Clàssiques del Premià!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *