Premis Blocs Catalunya 2012: Aracne fila i fila ha guanyat!

FELICITER, aràcnids i aràcnides d’arreu! Ahir es van lliurar a Reus els Premis Blocs Catalunya a l’Auditori Gaudí de les instal.lacions de firaReus. En l’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya en la seva cinquena edició, Aracne fila i fila va ser la gran guanyadora en la categoria d’educació personal/professional. L’enhorabona a tots i a totes que ho heu fet possible!

Un cop tancat el període de votacions als Premis Blocs Catalunya 2012 amb 16.000 votacions, vàrem saber que Aracne fila i fila era un bloc finalista. Superat el torn del jurat, Aracne fila i fila ha guanyat en la categoria d’educació personal/professional! Enguany el jurat estava format pel Sr. Ferran Pallàs, guanyador de l’edició de 2011, la Sra. Iolanda Pàmies, guanyadora de l’edició de 2011, el Sr. Miquel Duran, comissionat 2.0 de la Universitat de Girona, el Sr. Jordi Iparraguirre, representant de la fundació PUNT.CAT, el Sr. Joan Ballester, director general de TICNOVA, el Sr. Benet Presas, president del Patronat de turisme de Salou, el Sr. Ernest Benach, expresident del Parlament de Catalunya, el Sr. Pere Condom, director general del parc científic de la UdG, el Sr. Marc Arza, regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, el Sr. Joan Maria Piqué, cap de premsa i comunicació del president de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i la Sra. Trina Milan, presidenta de STIC.CAT.

En la primera edició dels Premis Blocs Catalunya va guanyar El Fil de les Clàssiques, en la tercera El vaixell d’Odisseu i en la cinquena Aracne fila i fila i L’ombra d’un somni, com a bloc corporatiu. Val també a esmentar el blog de clàssiques, Premi Núria Tudela i Penya 2012, El teixit de Penèlope de Mònica López que va quedar finalista en la categoria de Cultura i tendències. Les clàssiques en particular i les humanitats en general són, sens dubte, les gran vencedores en educació d’aquest certamen de blocs en català. Per molts anys, aràcnids i aràcnides de diferents promocions, de diferents instituts i també d’escoles concertades, de diferents edats, alumnes de primària i professores jubilades, pares, mares, avis i àvies, la família aràcnida és molt gran i ara més que mai ens toca seguir filant.

També vull felicitar stic.cat per fer possible el lliurament d’aquests premis en època de crisi, així com tots els guanyadors i guanyadores de la cinquena edició de Premis Blocs Catalunya:

91 thoughts on “Premis Blocs Catalunya 2012: Aracne fila i fila ha guanyat!

 1. Laia Muñoz Osorio

  Feliciter, aràcnids i aràcnides! És tot un honor que amb els temps que corren, els blocs clàssics encara tinguin lloc en un món en el qual les superpotències ens treuen del seu camí i ens abandonen a la sort de Fat…

  Tot és proposar-s’ho i esforçar-s’hi. Els déus són justos i premien a qui s’ho mereix!

  A continuar filant!

 2. Jordi

  Feliciter, feliciter, feliciter, omnibus arachnidis! Des del Vaixell compartim l´alegria i ens en sentim partícips d´un premi que, com diu la lida, demostra allò que per a nosaltres és evident. Ni il·lusió, ni empenta i coratge ni esforç no ens en falta ni faltarà. Prorsum!

 3. Dolors Clota

  Me n’assebentat pel diari Ara i m’ha fet moltíssima il.lusió!
  El nostre tapís clàssic és cada vegada més gran, està teixit amb tota mena de fils que arriben d’arreu.
  A tots els alumnes que us animeu a escriure i a compartir els vostres petits grans descobriments, enhorabona!
  A tots el professorat que també s’anima a escriure i a compartir, enhorabona!
  I a tots els que fan difusió, també enhorabona!
  Per a mi és un petit orgull formar part de la xarxa d’aràcnids!

 4. Margalida Capellà Soler Post author

  Gràcies, aràcnids i aràcnides, per anar identificant-vos amb tanta il·lusió, orgull i empenta en aquesta teranyina clàssica! Gràcies, Dolors, per fer-nos saber que sortim a l’ARA un altre cop! http://www.ara.cat/xarxes/Premis-Blocs_0_786521529.html
  Com diu la Laia, hem de continuar filant caigui el que caigui i ara més que mai!
  http://www.324.cat/noticia/1917713/ciencia/Els-premis-Blocs-Catalunya-celebren-la-cinquena-edicio-amb-guardons-a-mes-de-30-bitacoles

 5. Teresa Devesa i Monclús

  Felicitem-nos tots, sí senyor! Som tants a alegrar-nos! I precisament en això rau la bondat de l’experiència. Molts granets de sorra fan un desert sencer ple de petits miratges. Filem, doncs, i fins a la propera fita!

 6. Margalida Capellà Soler Post author

  Filem, filem, Teresa, però ja temo cap a quina fita ens enfilarem! Realment fent pinya farem castell o bé continuarem fent un desert amb petits granets de sorra i miratge com tan bé has definit el nostre projecte digital compartit en xarxa!

 7. Claudia Soler

  Moltes felicitats Aracne fila i fila! Fa res que m’he unit en aquest gran grup, i estic molt orgullosa de formar part d’un grup guanyador!
  Poc a poc serem més, i ens farem encara més grans!

  vale!

 8. Teresa Devesa i Monclús

  Clàudia, esteu ben d’enhorabona! Fa uns dies recollíeu el premi de la Viquilletra i ara ja formeu part d’una altre projecte guanyador. Aquests premis no els anaven a recollir els alumnes, però en sou igualment responsables, fins i tot vosaltres que acabeu d’aterrar en aquest bloc.

 9. Claudia Soler

  Doncs si Teresa, entre la Viquilletra i l’Aracne estem fent un bon treball, diuen que tot esforç té la seva recompensa, i nosaltres l’hem tingut.
  Espero que seguim així de bé molts anys més.

 10. Marta Gijón

  Felicitats!! Aquet bloc porta molta dedicació i esforç, aixó fa que sigui un bloc guanyador!!

 11. Margalida Capellà Soler Post author

  Marta, tot i que hagi passat el temps bé saps el que costa, aràcnida! Quina alegria retrobar-te aquí! L’enhorabona, exdiscipula!

 12. Laia Sánchez Puerto

  Feliciter, aràcnids i aràcnides! L’enhorabona, tot juns ho hem aconseguit i estic orgullosa de forma part d’aquest blog de clàssiques. Felicitats a tots plegats que hem aconseguit amb esforç que això segueixi endavant i sigui cada cop més gran.

  Vale!

 13. Melani Castillo

  Enhorabona pel premi! i espero que hi hagin més premis per aquest bloc i que continui creixent! m’omple de satisfacció i orgull saber que hi participo en un projecte guanyador en el que hi estic segura que hi arribara molt lluny! felicitats aràcnids i aràcnides per tot el treball i esforç aplicat!

 14. Margarita Badoyan

  Moltissímes felicitats a Aracne fila i fila per haver guanyat! Fa poc de temps que hi estic participant amb els comentaris en aquest blog, però m’alegro molt de haver guanyat!

  Vale!

 15. Bernat Ancochea

  Moltes felicitats als aràcnids i aràcnides per aquest premi tan merescut! No deixeu de treballar com fins ara deixant el nostre centre en un lloc molt alt. Estaria bé que d’altres, inclòs un servidor, segueixin el vostre exemple.

 16. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Bernat! Esperem amb candeletes les teves contribucions del túnel de Samos, si la tasca de director no t’ho impedeix; però tu també ets aràcnid, recorda-ho!

 17. Coloma Jofre Bonet i Mercè Otero Vidal

  Per molts anys, Margalida i companyia! Nosaltres, com a bones aracnòfiles que som, ens alegrem molt que us hagin concedit aquest premi tan merescut i que ha de servir per continuar amb força i ànims pels camins difícils de les clàssiques. “Per aspera ad astra”… i mai més ben dit!
  A vosaltres no us ha castigat la deessa Atena, sinó que us ha acompanyat en el teixit del saber.

 18. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies i per molts anys, aràcnides i aracnòfiles Coloma i Mercè! Esperem que Atena no ens castigui tampoc aquest cop; la gelosia va fer coses diuen! En fi, continuarem filant amb el vostre sempre preuat suport Per aspera ad astra!

 19. Ivan Zapico Fernandez

  Salve!

  Feliciter, gent. Sobretot per la gent que ha fet possible aquest blog, espero que encara que sigui el nostre últim any això continuï fins que arribi a tot el món .

  Vale!

 20. Núria Yela

  Salvete!
  Felicitats Aracne fila i fila, espero que n’hi hagi molts més de premis, tots els alumnes farem el possible perque sigui un bloc ben interessant i amè!

  I felicitats Lida que tu ets qui ho tira endevant i la que es preocupa de que la qualitat del bloc es mantigui elevada!

  Valete! =)

 21. Rocío Molina

  Salve! Moltes felicitats a tots els aràcnids que han participat durant aquests anys i sobretot a la creadora d’aquest blog, la nostra profe Margalida!
  El blog es mereix aquest premi i és segur que a tots en serà de molta utilitat en un futur!
  Feliciter Aracne fila i fila!!!

 22. Zícora

  Salve.

  Moltes felicitats a tots aràcnids i aràcnides!. Per mi és un honor i plaer poder treballar en aquest fantàstic blog que cada día es va enriquint de nous articles i propostes.

  Vale.

 23. Cristina Berjano

  M’alegro moltissim pel premi que hem guanyat tots els participants d’aquest bloc. Moltissimes felicitats a tots, ja que tots formem això.

 24. Hady Camara

  Salve et Feliciter aràcnids!

  Enhorabona a tots, ja que tots hem estat treballant perquè això sigui possible i sobretot a la Lida, pel temps i la dedicació que li posa, esperem que siguin molts més!!

  Vale!

 25. Laura Luna

  Feliciter!
  Estic, a l’igual que els meus companys, molt contenta per aquest premi.
  Posats a ser francs m’hi sento molt més que quan va guanyar El fil de les clàssques i la raó és molt clara: aquest bloc és el nostre bloc, el bloc que hem anat fent mica en mica tots els alumnes de l’Institut de Premià de Mar.
  Companys! Moltes felicitats pel premi! Ara a seguir creixent.
  Lida! Moltes gràcies per obrir-nos aquest bloc i donar-nos l’oportunitat d’expressar-nos!

  Per molts anys més! Aracne fila i fila!

 26. Marta Serna Sánchez

  Salve!!!
  Moltissimes felicitats! Enorabona a tots els aracnids i aracnides que em posat de la nostra part per a conseguir rebre aquest gran premi. M’alegro d’haver format part d’aquest blog durant l’últim any i de seguir colaborant aquest també. Trobo que per ami està sent una molt bona experiència. Junts conseguirem que aquest blog segueixi creixent i segueixi destacant com ho està fent fins ara.
  Felicitats!

  Vale!!!

 27. Cristina Álvarez Barraca

  Salvete!

  Feliciter aràcnids i aràcnides!
  Sabia que Aracne guanyaria, i això ha estat possible gràcies a la participació.
  Personalment, crec que el secret del triomf d’aquest blog, és el treball en equip de tots nosaltres dirigit per tu, Lida :)!
  Estic molt contenta, i orgullosa de que aquest blog estigui arribant tant lluny (i més que arribarà!)

  Valete!

 28. Andrea Balart

  Salve! feliciter a tot els aràcnids i aràcnides que hem col·laborat en el bloc. Poc a poc el bloc s’ha anat omplint i fins i tot alumnes d’altres centres hi han participat. Penso que participar a aracne és una experiència molt positiva per aprendre i correginr-nos entre tots.
  Vale!

 29. Irina Balart

  Felicitats per guanyar els premis blocs Catalunya! Estic molt contenta de que haguem guanyat ja que entre tots hi hem participat, no només els actuals alumnes del centre, sinó que també altres alumnes de altres centres i antics alumnes. Penso que tenir aquest bloc ens ha servit per col·laborar amb l’assignatura i aportar nous coneixements.

 30. Nora Domingo

  FELICITER!!!!!
  L’enhorabona a tots els aràcnids i aràcnides. N’estic molt orgullosa de participa en aquest bloc, es tan increíble que fins i tot ha guanyat un premi dintre de tots els blocs de Catalunya.

  Valete.

 31. Victor Barranco Fernandez

  Salve!
  Feliciter aràgnids i aràgnides! Estic molt molt orgllós de poder formar part d’aquest bloc, ja que gràcies a ell, aprenenm i guanyem premis jejeje. Estava segur de que guanyariem el premi, i estic molt orgullós d’això.
  Espero que al llarg del curs i del trajecte d’aquest bloc, poguem guanyar molts més premis.
  Un cop més FELICITER!
  victor 🙂

 32. Paula Franco

  Salve!

  Moltes felicitats a tots, aràcnids i aràcnides! Amb la col·laboració de tots és possibles arribar lluny, ho acabem de demostrar!

  És un gran mèrit.No tothom és capaç de fer-ho, la clau és el treball en equip i possar-hi ganes.

  Crec que està molt bé que moltes pàgines de Internet expliquin aquesta gran notícia. Dònen publicitat al món, la gent ha de saber: Que som, que fem, del que som capaços i del que aportem.

  El que està clar, es que, l’esforç és premiat i gràcies a la bona valoració ens dònen ànims per seguir endavant.

  Aracne fila i fila, un bloc esplèndit que cada anys es supera més i més. No te rivals ajajajaj!

  Em d’estar orgullosos!!

 33. laura donda

  Salve!

  Moltes felicitats als aràcnids i aràcnides , debeu d’estar molt orgullosos.Seguiu així , us anirà molt bé!
  Valee!

 34. almabergel

  Salveee!!!

  Feliciter a tots els que hem participat al bloc, tenía el presentiment de que aracne guanyaría :). En especial et felcito a tu Margalida que ets la que porta día a día el bloc i ens motiva a aprendre classiques per mitjà d’aquest.

 35. F. Xavier Gras

  Salvete!

  Moltíssimes Feliciter Aràgnids! per haver arrivat a guanyar aquest premi tan esperat, gràcies per ajudar-nos a aprendre amb noves tecnologies més facilitadores per poder il·listrar-nos i aprendre més!!

  Valete!

 36. Victor Huete

  Salve!!!
  Felicitats per el premi aràcnids!! Ens ho mereixeiem (m’inclueixu perque porto 2 anys colaborant).
  Ha sigut un premi molt merescut i treballat ja que molta gent a colaborat en el blog i ha posat tot els seus esforços.

 37. Isabel Toro

  Moltes felicitats!
  Sou tot un exemple a seguir i ens alegrem d’aquests merescuts reconeixements.

 38. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltíssimes gràcies, Isabel! Premis Blocs Catalunya ha fet tot un reconeixement a les clàssiques, en un moment que hem de demanar signatures per frenar l’avantprojecte de la LOMCE i les Humanitats!

  Moltíssimes gràcies, aràcnids i aràcnides de l’institut Premià de Mar per fer-me sentir, amb els vostres comentaris, tan vostre el projecte i per alegrar-vos tant del reconeixement al vostre esforç i gran dedicació! Per molts anys a tothom!

 39. Auda Ferrer

  Moltes felicitats!
  Faré tot el possible per connectar amb els alumnes de l’INS Vall d’Arus de Vallirana que van fer fa temps alguna petita col·laboració, segur que estaran molt contents, de saber que van afegir un granet de sorra a aquesta gran xarxa.
  Reitero la felicitació

 40. Uxue Avilés

  Salve!!

  Feliciter a tots els aràcnids i aràcnides!! Em sento orgullosa d’haver format part d’un blog que ha guanyat un premi. Espero poder veure com el blog guanya més premis i espero que tu Margalida continuis amb el blog i finalment acabi arribant molt més lluny.

  Vale!!

 41. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Uxue, per sentir-te’n orgullosa i no pateixis: jo continuaré si vosaltres, alumnes, voleu!

 42. Xavi de música

  Moltes felicitats a tots els aràcnids i aràcnides pel premi! A través del dinamisme del blog i la qualitat dels continguts esteu provocant una gran difusió cultural i una gran tasca educadora.

 43. Margalida Capellà Soler Post author

  Xavi, quina alegria! Precisament aquesta setmana la Valèria t’ho havia de comentar a classe! Per molts anys, aràcnid!

 44. Joan Marc

  Moltes felicitats a tota la colla que porta anys treballant en aquest bon projecte i, especialment, a la seva impulsora principal. Sembla que bufen bons temps per a la bona didàctica.

 45. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Joan Marc, per haver-me iniciat tan bé! Fa cinc anys poc m’hagués imaginat recórrer tot aquest camí i tan ben acompanyada!

 46. Rocío

  Aràcnids i arànides moltes felicitats ! Em sento molt orgullosa d’haver participat amb vosaltres, sobretot per l’empenta i la motivació que ens heu trasmès sempre des del primer dia. Sou un exemple a seguir, ànims i endavant !

 47. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltíssimes gràcies, Rocío! Felicita de part meva els teus alumnes, heu col·laborat a Aracne i també heu guanyat! Esperem que enguany amb aquesta empemta mútua continuem col·laborant plegats, aquí, a Bíblos, a L’empremta d’Orfeu o a La cinta de Νíκη. Per molts anys i, tot i les retallades, un molt fructífer curs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *