Ovidi ens porta a Ràdio Premià de Mar

Ahir vàrem anar de la mà d’Ovidi al programa Escoles de Ràdio Premià de Mar per haver guanyat el primer i segon premi en la categoria F de prosa en el certamen literari de Sant Jordi 2011 amb Denis, ànima de llop i El silenci d’Hipe:

Rebeca Sánchez 2n de batx. Llatí
Sílvia Espinach 1r de batx. Llatí

One thought on “Ovidi ens porta a Ràdio Premià de Mar

  1. Margalida Capellà Soler

    Fantàstic, Rebeca i Sílvia! Tenia classe amb quart i no us vaig poder acompanyar a l’emissora, però gràcies a les noves tecnologies ho tindrem sempre aquí, així com els vostres relats. L’enhorabona a les dues un cop més i ara com a interlocutores radiofòniques!
    Molta sort, Rebeca, per a la Mostra Literària del Maresme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *