Aràcnids, aràcnides, sou finalistes a V Premio Espiral Edublogs 2011

Aràcnids, aràcnides d’arreu, sou altre cop finalistes a Edublogs 2011 en la categoria d’alumnes de batxillerat. La feina ben feta i la col·laboració en xarxa té aquests regals. FELICITER! L’enhorabona a tots i a totes que col·laboreu en aquest projecte col·laboratiu en xarxa de clàssiques que acaba de tenir a la VII Magna Celebratio la seva tercera trobada presencial i ara aquest reconeixement, perquè arribar a ser finalistes és ja un autèntic guardó. La Fortuna ha volgut que acabéssiu sortint a les llistes definitives a veure si continueu treballant i teniu secunda Fortuna per al veredicte final de mitjan maig.

Ja sé que no us ho creureu, per tant us reprodueixo aquí el correu que he rebut de confirmació:

“V Premio Espiral de Edublogs 2011”

Felicidades eres finalista con:

Tu blog:  Aracne fila i fila

En la categoría:  Blog de alumnos- Bachillerato

La lista completa ya esta publicada.

AVISO:  En la última revisión de blogs seleccionados como finalistas algunos blogs han sido cambiados de categoría y han aparecido algunos otros que no estaban en las listas. Ahora sí, podemos decir, que estos listados son los definitivos y el Jurado ya está trabajando sobre ellos con el fin de seleccionar a los ganadores de cada categoría.

Ernesto González Castañón
V Premio de Edublogs 2011
Equipo de Publicación
Espiral, Educación y Tecnología

En teniu prou? Espero que sí, perquè no és una broma tot i que l’altre dia us vaig dir el contrari. O, Fortuna! Plurimas gratias vobis ago! L’enhorabona a tots els blocs participants i sobretot als finalistes de totes les categories i tot l’agraïment a l’Associació Espiral per organitzar aquest premi.

Si creus Aracne fila i fila, mereixedor de guanyar deixa també un comentari aquí.

Margalida

15 thoughts on “Aràcnids, aràcnides, sou finalistes a V Premio Espiral Edublogs 2011

 1. Teresa Devesa i Monclús

  Increible, però cert, Margalida. Creuem els dits per si podem anar més enllà, però ser finalistes ja és tot un honor.

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  I tant que és tot un honor, Teresa; però, no fos cas que la Fortuna ens ajudés de valent, podeu anar reservant el primer cap de setmana de juny. Potser Madrid us espera amb la Jornada Espiral i el lliurament dels premis. No crec, però mai se sap. Secunda Fortuna!

  Potser ho tindríem molt més fàcil si anéssiu deixant un comentari de suport i de reconeixement aquí. Moltes gràcies.

 3. nuria

  Salve!
  Moltes felicitats Aracne per arribar a ser finalista i per tant moltes felicitats als que treballen cada dia perquè aquest bloc segueixi creixent com fins ara! =)

 4. Rebeca Sánchez

  Som molt afortunats de que, gràcies al nostre treball que simplement el fem per aprendre, puguem aconseguir fruits tals com guanyar premis, és un goig treballar així!
  Jo crec que ens mereixem el premi! Amb dos anys que porto treballant amb Aracne Fila i Fila he aprés molt i penso que el que més s’hauria de valorar és que, finalment, sabem treballar tots junts.
  Felicitats a tots els aràcnids!

 5. Carla A.

  Home, a mi no m’estranya que el bloc sigui finalista amb tota la feina que s’hi fa aquí, tots els reportatges, articles d’actualitat i de caràcter didàctic aplicat a les aules, relacionant el món antic amb el segle XXI.
  A més, és un bloc que s’actualitza diàriament, on tothom hi pot entrar i pot ser enriquit amb treballs conjunts amb altres blocs d’escoles diferents. Què més es pot demanar?

 6. stefanny

  Lida me n’alegro moltíssim pel blog, els alumnes hem col.laborat molt no només d’aquest institut si no d’altres,té molta força i informació molt bona que ens pot resoldre tots els dubtes que tinguem sobre els romans, mitologia, música … etc. M’encanta aquest blog i m’agradaria seguir intruduïnt a la base de dades tots els articles possibles perquè es faci una font d’informació per a tots, com ho ha estat sent des de que el conec 🙂 Moltes felicitats i molta sort 🙂

 7. Cristina Badalona

  Moltes felicitats al blog per ser finalista al Premi Espiral Edublogs. Podria enumerar un munt de coses que fan que l’Aracne sigui tant especial i es mereixi guanyar, però el que més m’agrada és, no només que connecta el món clàssic i l’actual, sinó que ha aconseguit alhora ajuntar alumnes de molts llocs diferents que compartim la passió per les nostres arrels.

  Per ardua ad astra.
  Molta sort des de Sant Hilari!!!!

 8. Dolors Clota

  Felicitats a tots els aràcnids per tanta feina i de tanta qualitat! Us puc ben assegurar que m’és molt difícil tancar la finestreta de l’Aracne quan em connecto perquè hi ha tant per aprendre i per COMPARTIR! Estic contenta de formar part d’aquesta gran xarxa que anem teixint entre tots.
  Margalida, enhorabona també per la part que et toca, per la capacitat que tens de transmetre el que t’apassiona als teus alumnes. I als alumnes, enhorabona també per transformar en uns fruits tan saborosos la llavor que ha anat sembrant en vosaltres la Margalida!

 9. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies a tots i a totes! Recordeu que tots som aràcnids i aràcnides, ja sigui de Premià, de Badalona, de Barcelona, de Sant Hilari, de Vallirana, d’Amposta, de Mallorca, … i ho continuarem sent. La teranyina aràcnida ha de ser cada dia ben grossa i ben ferma. Per molts anys i moltes gràcies per fer realitat un somni: aquest.

 10. Pingback: IES Anton Busquets i Punset » Aracne fila i fila

 11. Margalida Capellà Soler Post author

  Lluís, moltíssimes gràcies en nom de tots els aràcnids i aràcnides! Chiron ja va confiar en ells i va ser tot un honor rebre el seu Centaure d’or. A veure si plau ara a la Fortuna la teranyina aràcnida!
  Fins aviat, magister!

 12. jimenez_ar

  Tot un orgull que el nostre bloc sigui finalista de l’ Edublogs 2011 en la categoria d’alumnes de batxillerat. Tot un premi per els aràcnids i aràcnides que hi participem!! 🙂

 13. Thaïs

  Sembla mentida que a poc a poc i granet desorra sobre granet de sorra es pogui aconseguir tant, espero que poguem guanyar tot els premis possibles!!
  felicitats a tots el aràcnids perquè arribar fins aqui té un gran merit i com diu l’Aiadna és tot un orgull!!
  però recordeu: “nulla dies sine linea”!!
  valee!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *