L’escultura grega, tot un treball col·laboratiu

Els alumnes de primer de batxillerat de grec havíem de fer un treball sobre les manifestacions artístiques gregues (vid. pàg. 182 ex. 6 Grec 1 ed.Teide) i, en comptes del típic treball de classe en paper o en PowerPoint,  hem decidit de fer un treball col·laboratiu amb voicethread. Aquí teniu els resultats dels nostres treballs acabats en el termini acordat per la Lida (si us animeu encara hi podeu participar; això sí fent cas als criteris acordats). Com podeu veure, parlar davant un micròfon, tenint en compte que la majoria no som catalanoparlants, i gravar la nostra veu ha estat tot un repte per a nosaltres però  un grupet de noies hem aconseguit  comentar les  escultures gregues, que hem triat lliurement, des de l’època  minoica fins a l’hel·lenística:

Ire, Alis, Laura, Lina, Coty i Núria
Alumnes de Grec 1r Batx.

34 thoughts on “L’escultura grega, tot un treball col·laboratiu

 1. Pingback: El dorífor de Policlet: L’home ideal | Aracne fila i fila

 2. Valentina Restrepo

  Xaipete!
  Sembla què, he arribat a la conclusió què totes les figures que surten en el video són de figura femenina representada de diferentes maneres, encara que n’hi algunes escultures masculínes:L’Auriga de Delfos. Pensu que es un bon treball i está ben fet per els alumnes de 1r de grec de l’any passat, perquè l’objectiu de saber diferenciar jà ho em pogut diferenciar . I he pogut diferènciar amb la deeesa de les serps, amb l’Auriga de Delfos i d’altres. Gràcies el power point i d’altres informacions.

 3. Mireia Sánchez Cano

  Xaipe!!

  M’ha agradat molt!

  Està molt ben fet, s’escolta bé i està molt ben explicat.

  Durant el període hel·lenístic, hi va haver una gran demanda d’obres d’arquitectura, escultura i pintura. Aquesta revifalla va ser causa, en gran part, de la prosperitat econòmica que es vivia en aquella època, i també de la competència que els reis tenien entre ells per l’afany d’embellir les seves ciutats: les antigues i les fundades recentment amb l’aparició de la classe social burgesa.

 4. Mar Cruz Viladoms

  Xaipe!!
  Aquest vídeo mostra perfectament com eren les escultures gregues i com s’elaboraven.
  Sempre he pensat que el millor de l’art grec són les escultures, ja que mostren perfectament com eren les cose sen aquella època, ja siguin retrats, jerros, etc.
  Felicitats pel vídeo, molt útil.

 5. Pingback: Kahoot d’art a l’antiga Grècia | Aracne fila i fila

 6. valentina98

  Xaipe
  Xaipe!!
  Aquest vídeo mostra molt bé com eren les escultures gregues i com s’elaboraven. Les escultures gregues són molt bones ja que es com un reflex de com eren les coses en aquella època.
  Felicitats pel vídeo, m’ha agradat molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *