“Carmen Europae”, xDeka

Dia 9 de maig és el Dia d’Europa. En El Fil de les Clàssiques teniu un apunt que us ajudarà a saber-ne més; jo l’he volgut comentar amb aquesta entrada. A veure si endevineu què canto, en quines llengües i per què?

Salve Jules! Salvete, amici amicaeque! Ecce!:


Placetne vobis?

Uri García Penche

1r batx. llatí

26 thoughts on ““Carmen Europae”, xDeka

  1. Mercè Sánchez

    Salve
    Aquest rap està molt ben fet, i m’ha agradat bastant.
    Vale.

  2. Nerea Judez

    La primera part la cantes en llatí i la segona en castellà, dient el mateix en cada una d’elles. Molt bona lletra, m’agradat bastant. Tobo que es una manera molt creativa i original de tractar el tema d’Europa. Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *