3 pensaments a “Medusa d’Alba Reche”

  1. Podem veure molts referents de la cultura clàssica en aquest últim videoclip d’Alba Reche. Només amb el nom i mirant una vegada el vídeo, ja ens podem adonar que vol donar la imatge de Medusa, el personatge femení de la mitologia grega que, com a càstig, podia petrificar a qui volgués amb una mirada. Això va fer que molta gent comences a témer-la.
    En aquest videoclip, veiem a Alba amb mirades d’advertència i superioritat. A més, si ens fixem en la lletra no para de dir acuchillo, en un intent d’advertir que podria ser perillosa. També simbolitza a Medusa amb l’aparició de les serps.
    Cap a la meitat del vídeo apareixen unes columnes, uns busts i unes escultures que les podríem relacionar amb els temples de l’antiga Grècia.
    D’altra banda, destacar que a la portada apareixen unes lletres que volen imitar l’alfabet grec però no ho aconsegueixen. En la meva opinió, crec que si ets una persona influent, com a mínim, el que hauries de fer és informar-te abans de penjar qualsevol cosa a les xarxes per no quedar en ridícul.
    Si no fos per els referents clàssics, no li hauria trobat gaire gràcia a la cançó ja que no és del meu estil i és una mica repetitiva.

  2. De primer cop si saben immediatament que aquesta cançó parla de Medusa, m’agrada molt la canço, ja que és diferent de les altres i a treves de la cançó recorda els mites clàssics tant famós com és el mite de medusa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *