Bob Dylan ha deixat petjada a l’IPM

Els alumnes de Cultura Clàssica de 4t ESO vam fer un homenatge a Bob Dylan amb la cançó  Blowin’ the Wind en català.
La cançó parla de les primeres qüestions dels homes, com poden ser:
D’on venim?, Per què existim? Què hi havia abans de l’existència dels homes? …

[youtube]https://youtu.be/iJFx_JeoRqE[/youtube]

Aquesta cançó i aquest vídeo el vam fer amb molta il·lusió i a més vam comptar amb l’ajuda d’una noia de batxillerat amb una veu maquíssima, l’Abigail Quiñones. Moltes gràcies!

Alumnes de Cultura Clàssica de 4t ESO de la professora Mar Olivé

2 pensaments a “Bob Dylan ha deixat petjada a l’IPM”

  1. Moltes gràcies, Mar, per engrescar els teus alumnes de Cultura Clàssica de 4t a cantar en homenatge al premi nobel Bob Dylan i ajudar també així a l’Abigail en l’execució pràctica del seu TR! Ja veig que, a més de cantaires, alguns d’ells són destres ballarins!

    Un agraïment també per a l’Alfred que ha enregistrat i editat el vídeo i per l’Amaia que ha escrit unes línies, tot explicant l’activitat amb l’Abigail.

  2. Quin dia més divertit! Ho vam passar genial fent la cançó de Bob Dylan “Blowin the Wind”, va ser una gran experiència. El vídeo m’encanta, a part de cantants també hi havia grans ballarins, els quals li han donat aquest vídeo un toc especial!

    Moltes gràcies Mar per pensar en mi i convidar-me a participar amb vosaltres. També moltes gràcies a vosaltres, alumnes de 4t ESO, sou encantadors! Tots vosaltres heu sigut participants de la part pràctica del meu Treball de Recerca i us estic molt agraïda.

    He de dir que Bob Dylan és un gran poeta i que les seves cançons posseixen un gran significat, grans referents clàssics, és per aquest motiu que ha deixat petjada, fins i tot en l’institut Premià de Mar.

    Per cert, esteu tots convidats el meu Treball de Recerca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *