Thanatos, de Soap&Skin

Anja Plaschg, que canta sota el nom de Soap&Skin, és una artista molt obscura. Tant es així, que de tots els mites o déus grecs als quals els podria dedicar una cançó, va decidir ni més ni menys que Thanatos. O potser thanatos, amb minúscula, doncs no clarifica si canta sobre el daimon o sobre el nom. El que sabem segur és que és una cançó sinistre sobre la mort, fins i tot podria referir-se als dos.

Plaschg es caracteritza pel seu estil fosc, experimentant amb música electrònica i amb unes pinzellades neoclàssiques. Si escoltem altres de les seves cançons, no estranya tant que li hagi dedicat una cançó a la mort. La lletra mostra un estil d’escriptura molt barroc a l’hora d’utilitzar paraules complicades, cultes i difícils, amb diversos clarobscurs. No relata una història o trama clara, però sabem que parla de la mort per alguns versos.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GmJqdISO9Bk[/youtube]

Glaucoma on your eyes
Plague to weather
Until they run dry

Ages of delirium
Curse of my oblivion

I swell without a scar
To the end of time
A shell without a star
At the end of time

Watch the bend of my wandering
Of hunting with the lightning gun
Tremor on my heaven son
Tares above my kingdom come

Torn open tomb
I fell in your
Cold fission bomb
I fell in your war

Ages of delirium
Curse of my oblivion

Tremor of my heaven son
Tares above my kingdom come

Podeu identificar altres paraules gregues o referents clàssics a la lletra?

Àlex Aguilera

1r de Batxillerat D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *