Death Trip Serenade (La lira de Orfeo)

Hola a tots els aràcnids i aràcnides. Aquest és el meu primer article a l‘Empremta d’Orfeu i espero estar-hi a l’alçada. Us porto una cançó que està molt relacionada concretament amb la imatge del mur del bloc. Aquesta és la portada del disc que la conté:

 

Aquí us deixo el vídeo. Gaudiu-lo!.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e8-E0G7KCEg[/youtube]

Aquesta cançó pertany a una sèrie de dibuixos animats nipons que té com a títol Saint Seiya: Los Caballeros del Zodíaco. La podem escoltar en cert punt de la Saga d’Hades i el seu protagonista és Orfeu de la Lira. Com haureu pogut observar, és una cançó melòdica, no hi ha veu i està composta per un instrument que s’ha li atribueix a aquest personatge mitològic, la lira. Ja per finalitzar, tant sols dir que el principal referent clàssic està fonamentalment en el títol de la cançó.

Qui és la noia que surt en el vídeo amb el músic?

Ara ja sabeu d’on ve la imatge del mur de l’Empremta d’Orfeu?

Qui era Orfeu?

Sara Bernad

2n de Batxillerat de Grec i Llatí

2 pensaments a “Death Trip Serenade (La lira de Orfeo)”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *