Kahoot: Tercera part de Narracions de mites clàssics

Ja has llegit les tres parts de Narracions de mites clàssics? T’ha agradat la tercera? En què es transformen els personatges mitològics? No t’oblidis de fer-ne la valoració aquí i ja pots jugar!

hjlç

Mireia Sànchez i Mar Cruz, 1r Batx. Humanístic

12 thoughts on “Kahoot: Tercera part de Narracions de mites clàssics

 1. Pingback: Mites i pedres | El fil del mite grec

 2. Eloi Salat

  Salve!
  Aquest kahoot ha estat bé, però abans em semblaven més divertits. Igualment és una bona manera de pillar als alumnes que no se l’han llegit

 3. laia.novas

  Salve!
  Moltes gràcies Mar i Mireia per aquest kahoot, com sempre, m’ha agradat molt participar, ja que crec que és una bona eina didàctica i és una forma divertida de posar en pràctica el que aprenem.
  En el meu cas, he quedat en una bona posició: la primera! Tot i que he tingut 5 falls, he pogut acabar en primera posició i estic molt contenta !!

 4. Laia A.

  Un Kahoot molt interessant que resumeix perfectament les accions i capítuols de la tercera part de Narracions de Mites Clàssics! Finalment he acabat amb 8,671 punts acabant en cinquena posició! Ha estat molt bé i com sempre al tipus aquest d’activitats m’encanta participar-hi!
  Bon Kahoot Mireia i Mar.

 5. Erola Such Tormo

  3rd place
  9,285 points
  12 correct, 7 incorrect
  Trobo que el Kahoot és una eina molt útil en aspectes com aquests, és a dir, ens evalua sense necessitat de fer-nos sentir que estem en un exàmen i amb la sensació que realment no estàs sent evaluat.
  Per activitats com llegir un llibre en el que fer un exàmen als alumnes ens sembla innecessàri un Kahoot és pràctic i útil.
  Felicitats a la Mar i la Mireia pel Kahoot realitzat!

 6. Valentina Restrepo Rodríguez

  Bonum Diem!
  Aquest Kahoot m’ha semblat una mica dificil i bastant llarg; la meva puntuació ha sigut 6,873, crec que m’ha anat malament ja que no m’he llegit la tercera part del llibre Narracions de Mites Clàssics; tinc pensat llegir-m’ho aquesta setmana. Com sempre dic, el Kahoot em sembla una eina d’estudi molt pràctica i molt important, perquè ens ajuda molt a repassar totes les coses que anem veient durant el curs. Gràcies!

 7. Chorouk

  Salve!
  M’ha agradat molt la tercera part de Narracions de mites clàssics, la meva puntuació ha estat de 7.661, i he quedat en dècima posició. Sempre m’ha agradat el kahoot per treballar i sobretot per fer qüestionaris com aquests. No m’esperava quedar en aquesta posició, però suposu que ha estat perquè he trigat en alguns casos a contestar algunes preguntes que ja que no sóc molt ràpida i el kahoot és un joc que requereix molta ràpidesa.
  Un gran kahoot, Mireia i Mar, molt bona feia!

 8. Irene Sanz

  Salve!
  2nd place
  9,354 points
  12 correct, 7 incorrect
  Gràcies a que podiem escollir entre quatre respostes me n’he sortit, tot i que era molt complicat perquè no recordava els noms.

 9. Alexia Álvarez Pàmies

  Bonum diem!
  Aquest Kahoot ha sigut bastant llarg, i no he tingut bona puntuació, ja que la tercera part m’he la vaig llegir ja fa bastant de temps i quasi no m’enrecordava de res. Tot i així, ha estat bé, excepte d’una pregunta que tenia un temps molt inferior a les altres, algunes respostes tenien dues paraules exactes excepte d’una sola lletra que això fa que t’emboliquis i no et puguis relaxar. En general ha estat bé però una mica llarg.
  Recalco com sempre que el Kahoot és una bona eina d’aprentatge bastant diferent de les demes, però m’agradaria que es fessin a conjunt de la lectura, és a dir, al mateix temps que es llegeix el llibre no setmanes més tard.

 10. Claudia Pérez Torrabadella

  Salve!

  M’ha costat molt fer aquest kahoot, no vaig tindre temps per acabar el llibre i tot era nou i no sabia la resposta!
  Amb el meu resultat, es veu clarament que no és el millor kahoot que he fet, he quedat 15 de 18!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *