ASPECTES DE LA RELIGIÓ GREGA: Els jocs Olímpics i el teatre

Companys nostres ,us hem volgut preparar un Kahoot sobre la civilització i la cultura que tenien els antics grecs, exactament sobre els jocs Olímpics i el teatre, de les unitats 7 i 9 del llibre de text de Grec de 1r de Batxillerat.

Captura

 

Què us ha semblat el nostre Kahoot? Un cop heu acabat de fer-lo digueu-nos la vostra puntuació.

1r Batxillerat, Chorouk Regrag i Laia Arcas

16 thoughts on “ASPECTES DE LA RELIGIÓ GREGA: Els jocs Olímpics i el teatre

 1. Irene Sanz

  Xaipe!

  M’ha agradat molt la temàtica d’aquest kahoot! Trobo que els jocs olímpics van ser un aspecte molt important en la cultura grega i que no hem d’oblidar pas.

 2. Laia Costa

  Xaipe!
  M’ha agradat molt aquest kahoot i la seva temàtica. Crec que sempre que s’estudia una llengua, cal estudiar la seva cultura i la seva civilització, per conèixer més profundament aquesta.
  Per acabar m’agradaria felicitar a la Laia Arcas i a la Chorouk per aquest gran kahoot, m’ha agradat molt!!!

 3. Mar Cruz Viladoms

  Xaipe!!
  Aquest kahoot ha estat molt bé. i penso que el tema era molt interessant. Felicitats noies!

 4. Mireia Sánchez Cano

  Xaipe!!

  Com sempre m’ha agradat fer aquest kahooot! és interessant el tema del que es parla ja que de vegades confonem els grecs amb els romans en algunes coses i així ho podem tenir una miqueta més clar. A més a més els jocs olímpics van ser molt importants a Roma i els hem de conèixer.

 5. Alexia Álvarez Pàmies

  Xaipete!!
  Ha estat molt bé! Des de el meu punt de vista aquest tema es important, cal entendre’l bé prendre consciencia, perquè els jocs olímpics es un tema actual i utilitzar al kahoot com a eina d’aprenentatge, és divertit. N’hem de fer més.

 6. Valentina Restrepo

  Xaipe!
  M’ha semblat molt divertit el kahoot i com sempre dic és una eina molt útil per conèixer més profundament la cultura i civilització grega.
  Per acabar, vull felicitar les meves companyes de clase, la Laia Arcas i a la Chorouk per aquest kahoot tan interessant!!!

 7. ABRIL GABUTTI

  M’agrada molt fer kahoot, pero portem uns dies fent molts i ja m’estic cansant.

 8. Chorouk

  Moltes gràcies companys per afalagar-nos, i per haver participat en aquest kahoot!

 9. Laia A.

  Moltes gràcies per participar!!
  Utilitzar Kahoot és una manera més interessant d’aprendre, degut a que és un quiz i et fa pensar!

 10. Sandra Mendoza Barco

  Xaipete!
  Molt bon kahoot noies! Ha sigut molt entretingut jugar-hi i com sempre hem pogut repassar conceptes ja assolits a classe!

 11. Clàudia Ordaz

  Xaipe!

  M’agrada que la temàtica del Kahoot sigui sobre cultura i civilització, ja que és una de les parts que més m’agrada d’estudiar grec. Els jocs olímpics van ser un aspecte destacadíssim en la cultura grega i ho hem de recordar.

  Per cert, hauríem de trobar una nova eina per a continuar aprenent a la vegada que ens divertim i fem de l’aprenentatge algo més dinàmic, ja que estem abusant una mica dels Kahoots.

  Tot i així, felicito a les meves companyes.

 12. Robert Cepeda Machuca

  Xaipe!!

  A mi en lo personal m’agraden molt els kahoots i m’ho passo molt be jugant, a mi personalment la temàtica no m’importa molt però els que més m’agraden son els de literatura grega. Finalment aprofito per felicitar a les meves companyes!!

 13. Carlota Escrivà

  SALVE!!!
  Felicitats per el Kahoot, ha quedat molt bé!
  Ha sigut molt entretingut, ja que el Jocs Olimpics son molt interessants.

 14. Joaquin

  Xaipe¡¡
  Molt bo el Kahoot , i molt important, ja que els jocs olímpics van ser un passat important i en aquest present es remarquen encara més.

 15. Juls París

  Salve!
  Un Kahoot molt interessant sobre aspectes de la civilització Grega, com ho són la religió i la seva relació amb els Jocs Olímpics. A part de la bona realització i preparació del Kahoot, crec que heu donat en el clau amb aquest tema, ja que aquest any és Any Olímpic. N’estic segura que a mesura que va passant l’any trobarem arreu moltes representacions d’aquest aniverssari.

 16. Pingback: Preparats per fer un kahoot sobre el teatre grec! | Literatura grega a escena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *