Kahoot Pensum C capituli XIII et XIV

Bon dia a tothom!

Som l’Andrea i l’Ariadna i us portem un kahoot del Pensum C capituli XIII del nostre llibre de llatí Familia Romana per se illustrata:

pensum XIII 00

Pensum C, Familia Romana Capitulum XIII

Ara l’Ariadna Ruíz i l’Ariadna Vila us presentem el Pensum C del capítol XIV.

pensum XIV (2)

1r Bat. Llatí Humanístic

Ariadna Ruiz, Ariadna Vila i Andrea Gómez
1r Batx. Llatí

21 thoughts on “Kahoot Pensum C capituli XIII et XIV

 1. Irene Sanz

  Salve!

  M’encanta que els kahoots tinguin a veure amb els capítols del llibre de llatí que anem llegint, ja que així som capaços de respondre la majoria de preguntes i van molt bé per repassar. A més ens ho passem molt bé fent tots junts els kahoots!

 2. Valentina

  Salve!
  M’agrada molt fer kahoots per repasar els capítols de llatí i de grec, i com sempre dic és una eina molt interessant, divertida i pràctica per ajudar-nos a entendre molt bé els conceptes que anem aprenent.!!! Felicitats als companys per ajudar a que aquesta activitat sigui més divertida i es pugui fer moltes vegades!!!

 3. Clàudia Ordaz

  Salve!

  Per a consolidar bé les lectures dels capítols llegits i traduïts a classe sempre és ideal fer després Kahoots que n’estiguin relacionats, és una manera de donar-te compte de si has entès suficientment el capítol o bé si seria necessària una segona lectura. A més ens ho passem d’allò més bé fent-los! És un mètode de repàs brillant ja que realment no et dona la sensació d’estar “treballant” sinó que crec que a tots ens engresca la idea de fer Kahoot i fer-ne no ens fa mai mandra. És una eina de motivació.

 4. laia.novas

  Salve!

  Com sempre dic, els kahoots són una molt bona idea per poder repassar el que prèviament hem treballat a classe o hem llegit al llibre. I sempre m’ho passo molt bé!

  Espero poder seguint treballant amb kahoots !

 5. Sandra Mendoza

  Salve!
  El kahoot és una de les eines que més m’agraden per consolidar i repassar tots els continguts apressos en la lectura dels diferents capítols del llibre de llatí. És una activitat grupal, on tots participem i ens ho passem d’allò més bé. Finalment, només puc felicitar a les meves companyes per haver creat aquest gran kahoot!

 6. Robert Cepeda

  Els kahoots són una forma molt bona pero repasar el que em apres a clase i a mes sempre ho pasem molt be a classe quan fem kahoots, també s’ha de dir que és una forma de fer les classes menys pesades.

 7. Mar Cruz Viladoms

  Salve!!
  Un cop més, he après coses que no sabia i que crec que són interessants. La sistemàtica del joc m’ha semblat adequada i penso que les preguntes eren encertades. Enhorabona!!!

 8. Juls París

  Salve!!

  Com sempre dic, els kahoots són una eina que ens permeten adquirir coneixements alhora que passem una bona estona. La majoria dels kahoots que he fet durant aquest curç són molt acertats i estàn ben realitzats.

 9. Erola Such

  Salve!!
  A mi personalment m’agraden molt els Kahoots, mai n’havia jugat un abans de venir a l’institut i el trobo una manera molt encertada de fer-nos aprendre. Desperta els sentits, estas més atent i realment passes un bon rato. Trobo que és una bona manera de fer-te aprendre!

 10. Alexia Álvarez Pàmies

  Salvete!!
  Felicitats a l’Ariadna Ruiz, Ariadna Vila i Andrea Gómez per els kahoots estan molt bé!
  Com han dit els meus companys són molt bones eines de treball per a consolidar les lectures prèvies dels capítols, penso que en fem pocs perquè realment son efectius i ajuda a recordar i integrar millor els coneixements. A més a més la competivitat que a vegades es crea amb la resta de companys fa que l’activitat sigui molt més divertida i entretinguda!

 11. Mireia Sánchez Cano

  Salve!!

  Com dic sempre m’agraden moltissims els kahoots!! Penso que aprens coses a través del joc i que això també afavoreix a l’aprenentatge!!

 12. Claudia P. Torrabadella

  Salve!

  Sempre he dit que estic encantada de jugar als kahoots!
  És una gran eina per possar en pràctica els teus coneixaments.
  Sincerament, amb aquest kahoot estic molt contenta! Ja que vaig quedar entre els primers! 😛

 13. Maria Casta

  Salve!
  Moltes felicitats a les realitzadores del Kahoot! Com sempre, m’agrada passar una bona estona amb els companys de classe contestant a les preguntes i passa’n una estona divertida aprenent! Les preguntes a més, estaven molt ben realitzades, he trobat molt interessant aquest Kahoot!

 14. Eloi Salat

  Salve!
  Sempre m’agrada jugar a kahoots i felicito a les alumnes de 2on per fer-lo.
  Aquest especialment no m’ha entusiasmat tant com els altres, ja que era en llatí, i a vegades no entenia res (potser hauria d’estudiar més) i m’agraden més els kahoots en català perquè són més divertits, ja que van normalment de mitologia i coses així més divertides.

 15. Joaquim

  Salvete¡
  Buen kahoot
  Estaba medio difícil pero si se estudia se sabe fácil
  Sigan haciendo mas¡¡

 16. Carlota Escrivà

  BONUM DIEM!!!
  Va ser molt divertit jugar, aquest kahoot. Va ser un pel difícil, ja que estava tot escrit en llatí, i havia alguna de la preguntes que no vaig acabar d’entendre. Però em va agrada molt fer el kahoot.

 17. Ramon Albero

  Sempre dic que els kahoots son la millor part de les classes de llati. M’encanta fer-los i competir amb esl companys.
  Molt bon kahoot!

 18. Chorouk

  Felicitats pel Kahoot!
  Com sempre he comentat anteriorment, el Kahoot és una de les eines de treball que més m’agraden per repassar tots els temaris que hem après al llarg del trimestre amb el llibre de llatí. És una activitat molt divertida, on tots els meus companys i jo ens ho passem bé.

 19. Pingback: Kahoot Familia Romana pars I LLPSI | El Fil de les Clàssiques

 20. Rocío Rodríguez

  Salve!!
  Tot i que, encara no he fet cap kahoot ja que acabo d’incorporar-me a llatí i greg, ja havia treballat algun cop amb ell.
  El kahoot em sembla una idea molt original per a poder treballar d’una manera més divertida e interactiva.
  Penso que esta molt be utilitzar el kahoot per repassar tot el que anem aprenent dia a dia.

 21. ainablanch

  Tot i que sigui la meva primera semana cursant llatí i grec ja havia fez alguns kahoots amb antics professors. Qual arribava l’hora de fer-los era el meu moment preferit de les classes. Trobo que és una molt bona eina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *