Estudis Clàssics a la UAB

DSC_0570

Sara Bernad

Recentment, els alumnes de 2n de Batxillerat vàrem assistir a les Jornades de Portes Obertes de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), a Bellaterra. Jo, la Sara Bernad, no vaig necessitar ni dos minuts per decidir a quina primera conferència desitjava anar: Estudis Clàssics, xerrada a càrrec d’una persona que, de ben segur, la majoria coneixereu, en Sebastià Giralt, docent i coordinador d’aquest grau. Doncs bé, després de passar-me gaire bé mitja hora intentant trobar la Facultat de Lletres (el lloc és un autèntic laberint!), finalment vaig arribar a la sala en qüestió.

Una vegada dins, Sebastià Giralt repartí una fotocòpia als presents, on s’esmentava els principals objectius i estructura de la carrera.

De fet, una estona abans que comencés la xerrada, vaig trobar-me en Sebastià i, creieu-me, no sempre a un se li mostra l’oportunitat de conèixer d’una manera tan personal a un important professor de Clàssiques com ho és ell.

DSC_0577

Professor Sebastià Giralt

DSC_0579

Adrià Piñol (millor estudiant PAU) , Dra Gemma Puigvert i Dr. Sebastià Giralt

Com a conclusió, dir que aquesta conferència m’ha ajudat a perfilar més el meu futur, actualment una mica difús, ple d’incertesa. Després de tot, opino que l’experiència universitària, s’ha de viure. Sentir que formes part d’aquesta immensa comunitat, ha de ser, sens dubte, increïble. Tant de bo pugui complir el meu somni: estudiar Clàssiques.

DSC_0572

Sara Bernad

2n de Batxillerat Humanístic

12 thoughts on “Estudis Clàssics a la UAB

 1. Andreu Ruana

  Hola Sara,

  si veritablement t’agraden les llengües clàssiques i la cultura que les acompanya, t’animo a fer aquest camí. És molt interessant i molt vocacional. Jo sóc professor de llatí i vaig estudiar a la UAB; estic molt content, en general, del tractament que hi vaig rebre i dels coneixements apresos.

  Ànims i, ja saps que diu el nostre amic Virgili, audentes fortuna iuuat.

 2. Zícora

  Salve!

  Què bé ha quedat l’article! Gràcies a tu, Sebastià. La teva xerrada em fou de gran ajut i va ser per a mi un autèntic plaer assistir-hi.

  També vull donar les gràcies a l’Andreu, pels ànims rebuts. Certament, són dallò més importants per a mi.

  Moltíssimes gràcies!

  Valete!

 3. Clàudia Cazaux Cuberas

  Sara!
  Va ser una gran sortida a la UAB i si et va aclarar les idees sobre els estudis de les llengües clàssiques millor! Espero que si és el que realment t’agrada et vagi molt bé la carrera i molts ànims !

 4. Zícora

  Salve!

  Moltíssimes gràcies, Clàudia! Els teus ànims són d’agrair, i molt! Jo també desitjo que facis la carrera que facis, et vagi molt bé. Molts ànims a tu també!

  Vale!

 5. Camila Arigón

  Em va agradar molt anar a la UAB, per anar coneixent l’ambient. M’hauria agradat anat a veure la conferència d’Estudis Clàssics, però només podíem anar a dos…

 6. jarque.dani

  M’alegro que t’hagi ajudat la conferència per veure més clar el teu futur i més que decideixis seguint estudiant clàssiques.

 7. Rebeca Barroso

  Salvee!!

  Personalment em va agradar molt l’excursió de la UAB, ja que em vaig informar força sobre la carrera que vull realitzar. Sara m’alegro molt que t’hagi agradat aquesta experiència i espero que et vagi molt bé!

 8. Xènia Serra

  Salve!
  Moltes felicitats sara per l’apunt! Espero que aconsegueixis el teu somni d’estudiar estudis clàssics. Personalment l’excursió a la UAB em va agradar molt ja que t’ajuda a poder veure les diferents carreres que hi ha a més de que a molta gent l’ajuda a tindre més clar el que vol estudiar. En el meu cas, jo ja fa uns anys que tinc clar el que vull estudiar que és Estudis de l’Àsia Oriental a la UAB.

 9. Pingback: Les clàssiques a la UAB | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *