Explorant Can Ferrerons

Premià de Mar té molta història oculta, de la que els joves en sabem molt poc, per això he fet un Thinglink de Can Ferrerons, un jaciment romà que tenim en el poble i que no coneixem. Amb aquesta informació podrem saber-ne més sobre la història de Premià.
Aquí podeu veure un treball de recerca sobre Can Ferrerons, guanyador del Primer premi HERÀCLES 2012 i una part en el TR també premiat Turisme arqueològic al Mareme. No us el perdeu!!

 

Us agrada visitar llocs antics i saber-ne més sobre el que ha passat o com es van originar? Heu visitat algun jaciment romà o alguna arquitectura romana? En cas que n’hàgiu vist alguna, a on esta situada i digueu-ne si us va agradar o no.

Què us ha semblat Can Ferrerons? El visitareu quan s’inauguri?

Els aràcnides que l’han visitat n’han fet ficcions, fins i tot amb premi, treballs de recerca i projectes de recerca de 4t amb molt èxit!

Mariona Sabanés 1r BAT Llatí

6 thoughts on “Explorant Can Ferrerons

 1. Raul Guardia

  Salve!
  No tenia ni la mes remota idea de que hi havia restes com aquestes aqui a Premia, em sembla un gran descobriment!

 2. Zícora

  Salve!

  Jo abans no sabia de l’existència d’aquests jacimens a Premià de Mar fins que els vaig descobrir gràcies al TR sobre Can Ferrerons. Ara amb aquest Thinglink ja sé el nom de les seves diferents parts i estructura. Respecte si he visitat algun altre jaciment romà, la resposta és sí. Fa anys, quan anava a l’escola, vaig tenir la oportunitat d’assistir a una excursió amb la classe per anar a Empúries. Em va agradar moltíssim aquell lloc.

  Vale!

 3. Pingback: La planta octagonal de Can Ferrerons s’obre al públic: Museu Romà de Premià | El Fil de les Clàssiques

 4. Pingback: La presència de la ceràmica romana a Premià de Mar | Aracne fila i fila

 5. Pingback: Donem veu a les pedres. Llegim Perennia | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *