Tot un món de referents: els anuncis…

Per començar, què és la publicitat? La publicitat s’utilitza per incitar els consumidors a comprar alguna cosa, i és una activitat comunicativa encaminada a aconseguir uns objectius dintre de la comercialització. La publicitat utilitza determinats aspectes per fer-la més atractiva; són un exemple les paraules en altres idiomes, la història passada, la mitologia i la llegenda, l’erotisme…

Nosaltres analitzarem durant aquest any més anuncis amb referents clàssics que exposem en aquesta presentació de Drive segons els tres elements clau: la imatge, el so i el text. Esperem que us agradi!

1. Anàlisi d’anuncis amb referents I
2. Anàlisi d’anuncis amb referents II
3. Anàlisi d’anuncis amb referents III
4. Anàlisi d’anuncis amb referents IV
5. Anàlisi d’anuncis amb referents V
6. Anàlisi d’anuncis amb referents VI

In proximum!
Ariadna García, Lucila Pérez i Noelia Nistal, 4t C. Optativa 3.

46 thoughts on “Tot un món de referents: els anuncis…

 1. Zícora

  Salve!

  M’ha agradat molt el Drive. Enhorabona Ariadna, Noèlia i Lucila. Un gran recull d’anuncis amb rerefons mitològic. Fins i tot, ara a l’actualitat fem servir, tant inconscientment com conscientment, la cultura clàssica. Una prova més que demostra la seva pervivència.

  Vale!

 2. Pingback: Anàlisi d’anuncis amb referents (I) | Aracne fila i fila

 3. Abril Ramos

  Salve!
  Felicitats Ariadna, Noèlia i Lucila. Crec que és una gran recerca i és una bona notícia que els referents encara perdurin en els nostres dies.

 4. Pingback: Tot un món de referents: els anuncis&hel...

 5. Iria Rael

  Salve!
  Felicitats noies! Heu fet una bona recerca dels anuncis sobre la cultura clàssica., no tenia ni idea de que la mitologia es veies tan reflectida en els anuncis! Es fantástic. Sobretot veiem que els anuncis estan molt ben estructurats i es veu molt bé com era l’època romana i grega.

 6. Lucila Pérez

  Bonum diem,
  Primer de tot, agraeixo molt els comentaris que feu sobre el nostre apunt, ens ha costat temps i em treballat molt bé juntes! Em disfrutat ja que en aquest treball hi havien coses que ens agradàven.
  Crec que ens ha quedat molt bé!
  Aviso que continuareu tenint anuncis analitzats per nosaltres durant tot el curs!
  Salve!

 7. Yasmina Groult

  Bonundiem!!
  Moltes felicitats Ariadna, Noèlia i Lucila per el vostre apunt!
  Esta molt ben fet!
  Vale

 8. Mariona Cava i Ruiz

  Moltíssimes felicitats!!!!
  M’ha agradat molt aquesta presentació!.Hi han molts anuncis coneguts i altres que crec que han tingut una molt bona aportació.

 9. Mar Gómez

  Bonum diem!
  Moltes felicitats noies!
  Està molt bé el treball i sobretot perquè heu trobat molts anuncis amb referents mitològics.
  In proximum!

 10. Boutaina Anza

  Salve !

  Enhorabona Noelia, Lucila i Ariadna pel vostre treball perquè és una apunt molt ben fet. Aquesta presentació de Drive sobre els anuncis amb rerefons mitològic és una gran recerca.

  Vale..

 11. Hamza Zaanouni

  Bonum Diem!

  Bé, em sembla un trebal bastant elaborat i sobretoto una idea original, ja què a mi per exemple no s’hem hagués passat pel cap. Em sembla molt bona idea que els nostres referents clàssics perdurin en la nostra època.

 12. Blanca L.

  Salve!!
  Moltes felicitats Noelia, Lucila i Ariadna! Crec que el vostre apunt està molt ben fet. Aquí es pot veure com encara fem ús de la cultura clàssica, per tant, encara hi ha pervivència.
  Vale!

 13. Ariadna Garcia Adarve

  Bé, gracies pels vostres comentaris. Vam decidir fer aquest apunt per que creiem que pot ser un artícle interessant, ja que moltes vegades veiem referents clars cap aquest món en els anuncis i no li donem la importancia que mereix o simplement no ens fixem en la perduració de l’epoca romana en els nostres temps. A més es un tema que ens agrada i que hem disfrutat molt fent juntes.
  Ens alegra molt que us hagi agradat 🙂

 14. Aaron Romero

  Salve!!
  Moltes felicitats Noelia, Lucila i Ariadna! Es un apunt molt ben elaborat i heu fet una bona recerca de referents en els anuncis que s’exposen avui dia. Em sembla molt bona idea que els nostres referents clàssics perdurin en la nostra època.
  Vale!!

 15. Laura Redondo

  M’ha agradat molt el Drive, trobo que es força interessant , ens a fet veure com encara fem us de la cultura clàssica.

 16. Rubén Navarro

  Salve!

  Felicitats Noelia, Lucila i Ariadna per el vostre apunt, esta molt ben fet!! Heu demostrat que encara es fa ús de la cultura clássica.

 17. Liana Franchesca Beijleveld

  Salve!
  Moltissims felicitats, aquest apunt m’ha agradat especialment, m’he entretingut mirant els anuncis, i m’han agradat molt l, especialment uns més que altres, però m’ha impactat que haigan tants anuncis amb referents classics!

  vale!

 18. Pingback: Anàlisis d’anuncis (II) | Aracne fila i fila

 19. Chaymae Zaouaghi

  xaipe!!!
  Felicitats noies molt bon treball!! aquest tema el vam estudiar a classe i hem pogut veure molt anuncis amb referents clàssics que avanç no sabia que havien, gracies per l’apunt es una bona manera de veure que la cultura greco-romana i la mitologia esta molt viva en els nostre dia a dia.

 20. Valentina Villanueva

  Salve!
  M’ha agradat molt el drive i la idea, felicitats a les tres pel vostre treball!
  Crec que el mòn clàssic està molt lligat a tot i tots, encara que no ens donem compte, com cuan veiem aquests anuncis en la teleisió i no ens fixem.
  Vale!

 21. Laura Redondo

  Felicitats per l’apunt, heu sapigut trobar anuncis coneguts i d¡altres que no tant i deixar veure el munt de referents clàssics que hi ha.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *