Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

T’apassiona el teatre? T’agrada la cultura clàssica grecollatina? Aleshores no us podeu perdre les entrades en el meu bloc sobre la cartellera teatral de Barcelona amb referents clàssics grecollatins!

També podeu seguir de prop el meu Twitter on publico totes les novetats del bloc i entra al Facebook Cartellera teatral!

I no us oblideu de contestar aquesta enquesta per completar el meu treball de recerca. Gràcies!

Camila Arigón

2n Batx Grec i llatí

6 thoughts on “Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

 1. Clàudia Cazaux Cuberas

  He visitat el teu blog i contestat la teva enquesta, t’està quedant un treball magnífic i molt interessant Camila !

 2. Xènia Serra Gaxas

  A mi m’agrada molt el teatre, sobretot quan tracta temes grecollatins. Camila el TR t’està quedant molt interessant i segur que moltes persones t’agrairan la informació que aportes.

 3. Carlos Thiriet

  Χαιρετε,
  L’any passat a Tarragona vaig passar un dels dies més divertits de tot el curs. El grup de teatre Inalbis va estar fantastic en les dues obres, però em va agradar més la de la tarda. Aquesta experiència fa que ja tingui ganes d’anar d’anar a l’hospitalet el març de 2015. A veure si em tornen a sorpendre.

 4. Raül Àlvarez

  Salve,
  L’any passat em vaig divertir molt en l’excursió a Tarragona, el soldat fanfarró em va resultar una gran obra de teatre i molt divertida!
  Vale!

 5. Pingback: La difusió de Cartellera Teatral | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *