La difusió de Cartellera Teatral

Com he esmentat anteriorment en articles anteriors, cal tenir en compte la difusió del bloc per tal d’arribar a tots aquells internautes interessats en les obres de teatre amb referents clàssics grecollatins. Aquest és un dels primers motius pels quals Cartellera Teatral va ser creada, a més a més, com a elaboració d’un treball de recerca.

Per tal d’elaborar una tasca propagandística del bloc, es van crear tant la pàgina de Facebook com la de Twitter.

En aquest article em decanto més aviat a parlar de Twitter i la seva ajuda a la difusió gràcies als repiulaments. Quan vaig crear Cartellera Teatral, al principi no tenia seguidors. Per aquest motiu, gràcies als repiulaments de la meva tutora, la Margalida Capellà, vaig començar a tenir seguidors.

També va ser important la difusió del bloc a Aracne fila i fila:


En José Luque Camero i la seva companyia teatral In Albis també van ajudar a propagar el bloc:

Per altra banda, el Mercat de les Flors va marcar com a favorit el tweet en el qual feia referència a la dansa de Medea.


La Seca Espai Brossa va repiular i marcar com a favorit el tweet en el qual nombrava el retornament de Lucrècia al seu espai.

En l’era de la tecnologia i de la fàcil difusió les xarxes socials juguen un paper important. Sens dubte, Cartellera Teatral no tindria el mateix èxit sense aquestes eines. Totes aquestes petites ajudes m’han servit per arribar a un nombre més gran d’interessats.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *