L’alfabet grec. Tipus d’escriptures

Fa uns dies ens van manar uns deures del llibre de Grec 1 ed. Teide i un dels exercicis era completar un esquema sobre els tipus d’escriptures que hi ha. Molta gent no va saber omplir-ho i per això hem creat un Prezi per facilitar que els alumnes ho entenguin millor. Què us sembla? Què penseu dels tipus d’escriptures i quina us agrada més? Què us ha sobtat més de la història de l’alfabet grec?

Ariadna Zarcos
1r Batx. Grec

13 thoughts on “L’alfabet grec. Tipus d’escriptures

 1. Zícora

  Salve!

  Un article molt interessant. El Prezi ha quedat molt bé i opino que és una molt bona eina de treball alhora d’escriure sobre qualsevol tema, ja que, juntament amb el Drive, pots afegir-hi imatges i vídeos. A mi la que més m’agrada és la pictòrica.

  Vale!

 2. Pingback: L’alfabet grec. Tipus d’escriptures...

 3. Ariadna Zarcos

  El Prezi ha quedat bastant bé, potser afegeixu algun video o algo més, però ha quedat bastant bé! A veure si així tothom entèn el que l’exercici de deures ens volia dir.

 4. Joan Barrabino Rubio

  Ha quedat molt bé el prezi Ariadna , és senzill i fàcil d’entendre, felicitats!

 5. Chaymae Zaouaghi

  χαιρε!
  El prezi ha quedat molt be ja que es una bona manera de resumir les activitats manades per la Margalida. Amb aquest prezi has resumit el primer tema sobre l’origen de l’alfabet grec i es una bona manera per estudiar. Felicitats Ariadna!!
  ΕΡΡΩΣΟ!!!

 6. Carlos Thiriet

  Χαιρε!
  M’ha agradat molt aquesta feina, ja que ens explica molt bé i d’una manera molt senzilla les explicacions del llibre. El tipus d’escriptura que més m’agrada és l’alfabètica, suposo que perque és la més senzilla i útil de totes. M’ha sobtat molt com a través de les relacions comerçials ha anat passant l’alfabet a través del temps i l’espai per totes les cultures europees fins arribar a nosaltres.

 7. Abigail.dina

  Molt bé Ariadna!La veritat es que m’agradat molt aquet prezi ,esta molt ben fet i els diferents tremes estan molt ben explicats ,d’una forma senzilla i fácil de entendre.És increible com ha anat evolucionant l’alfabet.

 8. marc-arquillo

  Χαιρε
  Moltes gràcies Ariadna per haver fet aquest powerpoint! Resumeix de forma clara i concisa els diferents tipus d’escriptura i la seva evolució amb el pas del temps. He trobat a faltar una breu definició de l’escriptura pictogràfica pero has detallat prou bé l’escriptura sil.lábica prealfabètica grega, ídem amb la definició de l’alfabet grec i la seva conversió en etrusc i ciríl.lic.
  ΕΡΡΩΣΟ!

 9. Dani

  Molt bon treball Ariadna! Es millor tenir aquestes tasques apart del llibre per aclarir-te dubtes i per entendre-ho. I fent aquest powerpoint et serveix en el mateix moment que el fas per estudiar.

 10. David

  El Prezi ha quedat genial i crec que és una molt bona eina de treball alhora d’escriure sobre qualsevol tema, ja que, juntament amb el Drive, pots afegir-hi imatges i vídeos .És una bona manera de resumir les activitats manades per la Margalida. Amb aquest prezi has resumit el primer tema sobre l’origen de l’alfabet grec i es una bona manera per estudiar.

 11. Pingback: L’essència de la escriptura carolíngia | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *