βλέπετε kaὶ ἀκούετε τάδε

Els alumnes de Grec 1 de l’IPM de Premià de Mar han escrit amb molta imaginació i creativitat els seus noms en grec; també saben dir com es diuen i com s’ha de demanar “com et dius?” en grec clàssic, una tasca del Moodle que els semblava impossible després de veure la feina dels alumnes del curs passat i de promocions anteriors, però que han superat amb escreix.

Ho voleu veure i sentir? βλέπετε kaὶ ἀκούετε τάδε·

19 thoughts on “βλέπετε kaὶ ἀκούετε τάδε

 1. Clàudia Cazaux Cuberas

  Xaipe!
  Han quedat molt divertits i originals, ha estat una activitat que m’ha agradat molt fer-la, segur que som dels pocs instituts que fem el grec tan divertit i entretingut!

 2. Daniel Jarque Martinez

  Xaipe!
  Jo no vaig fer-ho perquè vaig acabar l’examen a l’hora i al acabar el examen em vas dir de k anes a l’aula de greg a la 1 i mitja i no et vaig trobar.

  Sense la meva participació m’agradat aquest video, es una llastima ja que el meu nom ho vaig fer amb guixos de color.

 3. Marta Gallardo

  Xaipe!

  Molt bonic el muntatge. El meu nom el vaig fer amb cotons i no em va costar gaire, així que ha sigut una activitat original i simple. Felicitats a tots!

 4. Judith Martínez

  Xaipe!
  Els noms són molt originals, a mi personalment el que més m’ha agradat ha sigut el de la Judit amb l’aigua, mai ho havia vist, tot i així , felicitats als meus companys, estàn força bé!
  xaipe

 5. Sergio Fernández Marcos

  Xaipete!

  Ha estat tota una experiència fer aquesta activitat, que com tothom a vist a quedat molt original i pràctica, jo crec que totes les activitats haurien de ser així!

  Vale!

 6. Ana Mª Falcón Durán

  Xaipete!

  Ha quedat molt bé el vídeo, ja que tots hem sigut molt creatius a l’hora d’escriure els nostres noms amb diferents objectes. Ha sigut una activitat molt divertida que ens ha servit per aprendre a escriure els nostres noms en grec i per aprendre a preguntar el nom a la gent 🙂

 7. Camila Arigón

  Xaipe!

  Em va agradar molt escriure el meu nom en grec d’una manera diferent, ho vaig fer amb purpurina. Ara ja se escriure’l en grec! M’agradan molt tots, són molt originals i el montatje del video amb les veus ha quedat genial.

 8. Arnau Lario

  χαιρε!

  Quin vídeo tant interessant! La veritat és que ha quedat molt bé, sobretot el detall de la música i els trossos de vídeo, que han resultat molt divertits… És una bona manera d’aprendre les lletres gregues i la seva pronunciació, molt original.

 9. Nicol Narvaez

  xaipe!

  Ouh!, ha quedat super bè el video, el noms molts originals i a més amb la nostra veu.
  Aquesta es una de les activitats que ha sigut divertida de fer i originals amb balls grec i música grega.

 10. Judit Giménez

  Un vídeo molt ben fet! Amb tots els nostres noms en grec escrits d’unes maneres molt originals, i algunes d’impensables. Els trossos de ball típic de Grècia són realment divertits i animats alhora que curiosos i enriquidors, ja que enriqueixen els nostres coneixements de la cultura grega.

 11. Maria Mayor

  Xaipe!

  Per mi ha sigut una activitat molt divertai acertda i m’ha ajudat a memoritzar-me millor molts noms en Grec. Moltes felicitats pel montatge del video!

 12. Marina Cañas

  Xaipete!

  El video a quedat perfecte! jo vaig fer el meu nom amb galets i no em va costar gaire, els noms dels meus companys també són molt originals, el video també està molt ben montat amb música grega i balls grecs.

 13. Alina Roman

  Xaipete!!

  Han quedat molt bé els noms en grec i el video es molt original , es una activitat molt divertida de fer ja que pots escriure el teu nom amb qualsevol cosa i encara que és dificil han quedat bastant bé ! Felicitats a tots!

 14. Rebeca Barroso

  Xaipete!!!

  Moltes felicitats pel muntatge del vídeo!! Ha quedat molt bé sobretot la idea d’ajuntar la nostra veu amb la foto corresponent de cadascun. M’ha agradat molt participar en aquesta activitat tan divertida i original, ja que m’ha servit per memoritzar el meu nom en grec correctament.

  Vale!!

 15. Ariadna Ruiz

  Χαίρετε!
  Els muntatges dels noms són molt originals! Però ara em falta pensar en un pel meu nom, ja que m’han tret forçes idees!
  >Έρρωσθε!
  >Αριάδνα

 16. Pingback: Τί ὂνομα ὑμῖν ἐστιν; τί σημαίνει; | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *