Epístoles des de l’Institut Miquel Martí i Pol

Accés a l'apartat

Institut Miquel Martí i Pol

L’INS de Roda de Ter és un centre petit, però el grup humanístic és, a més de petitó, molt actiu i participatiu. Totes les alumnes han treballat amb il·lusió, i diria, sense por a equivocar-me i sobretot amb molta estima a les clàssiques.

Rocío

Institut Miquel Martí i Pol

Roda de Ter

 

36 thoughts on “Epístoles des de l’Institut Miquel Martí i Pol

 1. Marta Serna Sánchez

  Salve!!!
  La veritat és que trobo aquestes activitats molt creatives i acadèmiques al mateix temps. A mí em va agradar molt fer la carta. Ha sigut una gran experiència i m’he divertit molt. He llegit algunes cartes i realment n’hi ha algunes de molt originals.
  Penso que pel pròxim any, com em vas comentar Lida, estaria be adaptar millor les bases del concurs i donar més llibertat sobre la manera de fer la carta.
  Moltes felicitats a tots els participants!

  Vale!!!

 2. Josep

  Noies, heu fet una bona feina, alguns haurien d’aprendre a escriure així ! La mitologia és un tema que m’agrada molt.
  vale!!!

 3. Carme

  Ha set una bona idea. Les cartes són molt originals. La carta que més m’ha agradat és la de Proserpina a la seva mare Ceres.
  Vale!!!
  Carme Fernández
  4t d’ESO

 4. Natàlia Alert

  Salve!!

  Felicitats per les cartes, que, tot i que sou un grup petit, heu fet molt bon treball i deixeu el llistat molt alt!
  La que més m’ha agradat ha sigut la carta del Cíclop a Galatea, la trobo molt treballada.
  La idea de fer aquestes cartes és molt original, ja que et deixa expressar-te a través de la mitologia.

  Vale!

 5. Júlia Bardera Arlà

  Salve!
  Molt bona feina! Totes les cartes són fantàstiques i molt originals. Heu tingut molta imaginació en fer-les.
  La que més m’ha agradat es la de Jo, Egèria. Esta molt ben escrita i redactades.
  Enhorabona!

 6. Andrea Muñoz

  Salve!
  Em sembla fantàstic que escriviu cartes sobre temes mitològics ja que es una gran feinada! I teniu que pensar-hi molt i esforçar-os per relacionar-lo am l’actualitat o la imaginació.
  Ami personalment m’agrada molt la de Oh Atena…, la meva Atena. De Adrià Barrera de 2n de batx.
  M’ha agradat perquè fa com si ell fossi el seu admirador ja que Atena no ha tingut mai amants.

 7. Mónica Martínez

  Salve!!

  La veritat és que m’han agradat molt tots els vostres escrits i trobo que tots són molt bonics i estan ben elaborats però m’agradaria d’estacar-ne un: Epístola XXIII, De Juno a Júpiter. Sincerament m’ha encantat la manera en com està escrit i la manera com expressa els sentiments de Juno. <>, aquest és el fragment que potser m’ha agradat més de tots; Juno és la considerada com a ‘dolenta de la història’ per tot el que fa a les pobres noies enganyades per Júpiter, però ella no en te la culpa, només està gelosa, ella estima moltíssim a Júpiter i la consideren dolenta per demostrar-ho…, tot el que fa, ho fa per amor. Es la venjança per suportar les seves renúncies…és tot el que sentiria de veritat, però no hi pot fer res perquè cau cop rere cop, sent que ell és el seu destí. Ella sap que ho ha donat tot però sent que ell no dona res, és una infeliç enamorada…

 8. Margarita Badoyan

  Salve!!
  En primer lloc felicitar a tots per haver escrit aquestes cartes, segur que totes estàn molt ben redactades. Tot i que no m’he llegit totes, n’he llegit dos de l’Institut Miquel Martí i Pol. Les dues cartes que he llegit són: Epístola a Dionís (d ‘una noia d’avui a un déu “sempre etern”) de Alba “Caperula” Vidal i El dia que em vas raptar (Europa a Júpiter…) de Souad Kohuli.
  -El de “Epístola a Dionís” m’ha agradat perquè tot i ser curt està ben redactat. Vam llegir un mite on ell apareixia el trimestre passat en el llibre de “Narracions de mites clàssics”.
  Hi ha una frase que m’ha agradat molt:”…Gràcies per ensenyar-me i demostrar-me que l’esperit de les petites coses existeixen i que hem de gaudir d’elles”. La “epístola”, tal i com diu el títol, va dedicada a Dionís, déu del vi.
  -I el de “El dia que em vas raptar” m’ha cridat l’atenció com ha expressat el que podia haver sentit Europa després de que Júpiter, déu del llamp, l’ha hagués raptat i l’hagués fet seva. M’enrecordo que el trimestre passat, ja vam llegir i parlar sobre Júpiter i les noies amb les quals li va ser infidel a Juno, deessa del matrimoni.
  La frase que més m’ha cridat l’atenció i m’ha agradat és aquesta: “…La història s’acaba quant és completa, i la meva no ho és”.
  Felicitats a les dues autores d’aquests textos. Són els que més m’han cridat l’atenció i m’han agradat.

  Vale!!

 9. Sònia Juan

  Salvete!

  Felicitats! totes les “epistules” m’han encantat! estan molt ben redactades. També gràcies a aquestes cartes pots aprendre més coses sobrela mitologia i tot allò relacionat amb ella.
  Sobretot m’ha agradat la cartadel Cíclop a Galateaon amb paraules d’amor li explica els seus sentiments i to el que sent per ella.

  Valete!

 10. Zícora

  Salve.

  M’he estat llegint un parell de cartes i la veritat és que m’han agradat molt. Ha hagut un gran nivell i totes han quedat molt boniques. Felicitats a tots!.

  Vale.

 11. Rubén Mallenco

  Salvete!

  Felicitats per les cartes, estan molt ben fetes está molt bé que alumnes d’altres instituts, ja siguin petits o grans comparteixin els seus treballs al bloc de l’Aracne.

 12. Jose Maria Fernandez

  Salvee!!!

  Molt bona feinaa!!! les cartes son molt boniques i estan molt ben fetes.El treball esta molt be.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *