L’Ins. Maria Aurèlia Capmany participa en “Un Sant Jordi epistolar”

Institut Maria Aurèlia Capmany

Els alumnes del INS Maria Aurèlia Capmany han col•laborat amb molta il•lusió en “Un Sant Jordi epistolar” i esperen que les seves aportacions us agradin.
A més a més volen agrair l’oportunitat de col•laborar amb INS de Premià de Mar, INS Martí i Pol i INS Anton Busquests i Punset.

 

Auda Ferrer

Professora de Clàssiques de l’institut Maria Aurèlia Capmany

Cornellà de Llobregat

28 thoughts on “L’Ins. Maria Aurèlia Capmany participa en “Un Sant Jordi epistolar”

 1. Margalida Capellà Soler

  Moltíssimes gràcies, Auda, i alumnes de segon de batxillerat de clàssiques de l’institut Maria Aurèlia Capmany per regalar-nos l’oportunitat de llegir les vostres magnífiques heroides. Us desitjo una bona diada de Sant Jordi. Continuem col·laborant!

 2. Pingback: Anònim

 3. Alba Vidal

  M’acabo de llegir totes les cartes i m’han semblat molt bones! Totes son molt expressives i ben redactades.
  Realment som poquetes però a mi em sembla que hi ha molt art a l’humanístic de Roda i podem fer moltes coses. Felicitats!

  Valee

  Alba Vidal
  Ies Miquel Martí i Pol – Roda de Ter

 4. Violeta

  Està molt bé perquè aquí el protagonista no és un deu sinó un humà o això he interpretat jo. A més a més normalment Demèter sempre surt al mite de Proserpina però mai surt ella com a protagonista. M’ha agradat aquest punt de vista, enhorabona.

 5. Nora Domingo

  Salve!!!
  La carta que més m’agradat ha sigut la de l’Adrià Barrera, és relament molt bona, i està molt ben escrita. Molt bona imaginació també per fer que Atena tingui un amant. De veritat que és molt maca. Moltes felicitats!!! Tot i aixó totes les cartes són molt bones.

 6. viictor Barranco

  Salve!
  La veritat és que m’ha costat una mica triar una sola recreació, però crec que la que més m’ha agradat de totes ha sigut la de Tesseu, ja que no es del rollo poema antic sinó més modern. La veritat es que esta molt ben explicat ja que ho fa de manera simple en 4 paràgrafs petitons i curts.
  De totes formes felicito a les altres persones que han escrit cartes també ja que estan molt molt bé, tenen art per escriure!
  FELICITER!
  vale 😀

 7. irina

  Salve!
  Estan molt bé les vostres cartes, n’he llegit algunes com: Adorada, preciosa i bella; Adorat meu Teseu o Apol·lo a Dafne. Totes m’han agradat ja que es representen molt bé cada mite. El de Teseu per exemple es mostra molt bé els sentiments que té Ariadna que ha sigut abandonada a l’illa de Naxos.
  Totes estàn molt ben redactades!

 8. Andrea Balart

  Salve!

  M’he llegit totes les cartes i m’han agradat molt i torno a dir que està bé que diversos instituts participin en aquesta activitat ja que així després podem llegir diferents cartes i valorar quina ens ha agradat més. La carta que més m’ha agradat ha sigut la de oh, Atena…la meva Atena. M’ha agradat el format com si fós un poema ja que si ja és difícil escriure una carta normal encara ho és més fer-la en forma de poema.

 9. Paula Franco Semitiel

  Salve!

  Aquest any el Sant Jordi Epistolar ha estat molt renyit ja que moltes persones han participat del nostre centre i d’altres. Està molt bé perquè podem veure les creacions dels altres.
  Espero que cada any siguem més els que participem en el concurs de clàssiques.

 10. imad

  Salve!

  M’he llegit totes les cartes de la pàgina d’un Sant Jordi epistolar, felicito a tothom que hagi fet la carta en general son molt bones i molt interessants. Aquesta activitat em sembla molt distreta ja que graciès a la carta també podrem aprendre els mites d’Ovidi. M’ho passat molt bé fent aquesta actvitat :).

  Vale!

 11. Laia Simón

  Salve!

  M’acabo de llegir algunes de les heroides i crec que són magnífiques! Igual de magnífic que és que diversos instituts puguin col·laborar entre ells i compartir els treballs realitzats pels alumnes de cada centre i poder gaudir d’ells. Moltes felicitats per tots els alumnes de l’institut Maria Aurèlia Capmany, i gràcies per participar en aquesta festa tant important per a tothom!

 12. Laia Sánchez Puerto

  Salve!

  La veritat és que totes les cartes estan molt ben escrites i totes són diferents. Així que l’enhorabona a tots els companys d’aquest institut pel seu treball.
  Per altra banda, a l’igual que molts dels meus companys, trobo que poder fer una feina així i que pugui estar compartida amb altres instituts, és una gran oportunitat per tots. Mai havia fet una feina així, compartida amb altres instituts.
  Finalment, crec que tots hem fet una molt bona feina. Felicitats!

  Vale!

 13. Naim

  Salve!!
  Están molt bé aquestes cartes, es nota que els alumnes del INS.Maria Aurèlia, s’han esforçat i han aconseguit fer unes cartes magnífiques, he llegit unes cuantes i la que m’aha agradat més i m’ha causat una gran impressió, és la de ”Oh Zeus, gran déu dels déus” escrita per Dalton Sánchez, felicitats a tots i que sigueu traballant així de valent!!

 14. Clàudia Cazaux Cuberas

  Salve!

  Unes cartes precioses, la que més m’ha agradat ha sigut la de ”Carta a Demèter”, però no estic dien que les altres no m’agradin eh! jajaja

  Valeteee

 15. Martí Palma

  Salve 🙂
  M’he llegit una carta molt maca que m’ha recordat al cant d’afrodita de l’Odissea, que el vem llegir a literatura. La carta també adreçada a la dea Afrodita (“Oh Afrodita”). Molt ben escrita, i penso que encara que s’assembli a altres oracions a la deesa en qüestió, sempre està bé recordar que tots necessitem amor.
  Vale!

 16. Laura López

  Salve!!
  M’he llegit Heroïda de Penèlope a Ulisses i m’ha semblat molt interesant ja que, sabent que Ulisses se’n va anar de la seva pàtria deixant a Penèlope sola, s’explica com es trobava Penèlope, en quina situació estava, si trobava a faltar Ulisses, si ho portava bé… Crec que és bastant realista i que refecteix molt bé com es deuria sentir la pobre dona…
  Vale!! 😀

 17. Uxue Avilés

  Salve!!

  Em va semblar una activitat molt adequada per fer, crec que fent aquesta recreació he pogut aprendre més concretament sobre els personatges que vaig nombrar a la meva recreació.

  La veritat és que em va semblar molt divertit i entretingut fer-la perquè per un moment vaig sentir que estava posadíssima a la pell del personatge!

 18. Elisa Moya

  Salve!

  Després de llegir-me totes les cartes, puc dir que les que més m’han agradat han estat la Carta a Diana d’Eric Faura, la d’adorat meu, Teseu de Asmae Kattouss Chouki, la Carta a Ulisses de Fátima Ben El Fassi i per últim la d’adorada, preciosa i bella de Angie García Donado.

 19. Luis Moreno

  Em sembla una manera divertida i creativa d’aprendre, ja que llegint les cattes es pot aprendre sobre aquells personatjes mitics i els seus amors entre altres coses.

 20. Teresa Devesa i Monclús

  Hi ha un bon planter de lletraferits clàssics, al Maria Aurèlia Campmany. Continueu així!

 21. nuriayela12

  Salvete!

  S’han escrit unes cartes molt elaborades i molt boniques! Es nota que el dia dels enamorats us ha inspirat.
  Alguns dels alumnes sembla que han seguit els consells que en Xavier Serrahima va donar a la xerrada de primer de batxillerat i han aconseguit bons resultats. Almenys a mi em sembla que heu fet el màxim per expressar els vostres sentiments de forma escrita.
  Com han dit algunes de les meves companyes, l’activitat compagina molt bé amb la celebració de la diada, ha quedat un recull fantàstic!

 22. Marta Serna Sánchez

  Salve!!!

  Ha estat una bona experiència i molt divertit. M’ha agradat fer la recerca sobre els personatges. He llegit les cartes i gràcies a elles he pogut conèixer altres personatges clàssics.
  Hi he trobat de molts tipus i de molt originals. Ha estat divertit llegir-les i vull felicitar als participants perquè hi ha algunes molt ben fetes!

  Vale!!!

 23. Auda Ferrer

  Salve!!
  gràcies a tots pels vostres amables comentaris, en nom meu i dels alumnes del Capmany moltíssimes gràcies.
  Llàstima que tenim molta feina estem a final de curs i anem tots molt ocupats, i no poguem fer més aportacions

 24. Margalida Capellà Soler

  Auda, us ha quedat realment molt bonic! L’enhorabona! No et preocupis, tots anem de corcoll, però l’important és la col·laboració i aquesta ha estat molt enriquidora. Molt bon final de curs!Moltes gràcies!

 25. Sònia Juan

  Salvete!

  Moltes felicitats per les cartes totes són molt boniques.
  Sobretot hi ha una que m’haagradat que ha sigut la de Heroïda de Penèlope a Ulises on Penèlope li escriu una carta a Ulises explicant-li tot el que ha pasat en la seva ausència i també li diu que espera que torni molt aviat.

  Valete!

 26. Rubén Mallenco

  Salvete!

  Felicitats per les cartes! son totes molt bones i sobretot m’ha agradat la de Heroïda de Penèlope a Ulisses on es veu com la noia ho passa malament en la seva ausència.

 27. Jose Maria Fernandez

  Salve!!!

  Moltas felicitat per las cartas son molt bonicas i estan molt ben elaborades.

 28. Zícora

  Felicitats a tots els alumnes de l’Ins. Maria Aurèlia Capmany per les seves cartes. Vaig estar llegint un parell d’elles i la veritat és que em van agradar molt ja que van quedar molt maques. Ha hagut un gran nivell i la creativitat ha donat els seus fruits, oferint un resultat molt bo i mereixedor. Tant de bo el proper Sant Jordi es donin propostes tan creatives com aquesta.

  Vale.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *