L’Ins. Maria Aurèlia Capmany participa en “Un Sant Jordi epistolar”

Institut Maria Aurèlia Capmany

Els alumnes del INS Maria Aurèlia Capmany han col•laborat amb molta il•lusió en “Un Sant Jordi epistolar” i esperen que les seves aportacions us agradin.
A més a més volen agrair l’oportunitat de col•laborar amb INS de Premià de Mar, INS Martí i Pol i INS Anton Busquests i Punset.

 

Auda Ferrer

Professora de Clàssiques de l’institut Maria Aurèlia Capmany

Cornellà de Llobregat

28 thoughts on “L’Ins. Maria Aurèlia Capmany participa en “Un Sant Jordi epistolar”

 1. Sònia Juan

  Salvete!

  Moltes felicitats per les cartes totes són molt boniques.
  Sobretot hi ha una que m’haagradat que ha sigut la de Heroïda de Penèlope a Ulises on Penèlope li escriu una carta a Ulises explicant-li tot el que ha pasat en la seva ausència i també li diu que espera que torni molt aviat.

  Valete!

 2. Rubén Mallenco

  Salvete!

  Felicitats per les cartes! son totes molt bones i sobretot m’ha agradat la de Heroïda de Penèlope a Ulisses on es veu com la noia ho passa malament en la seva ausència.

 3. Jose Maria Fernandez

  Salve!!!

  Moltas felicitat per las cartas son molt bonicas i estan molt ben elaborades.

 4. Zícora

  Felicitats a tots els alumnes de l’Ins. Maria Aurèlia Capmany per les seves cartes. Vaig estar llegint un parell d’elles i la veritat és que em van agradar molt ja que van quedar molt maques. Ha hagut un gran nivell i la creativitat ha donat els seus fruits, oferint un resultat molt bo i mereixedor. Tant de bo el proper Sant Jordi es donin propostes tan creatives com aquesta.

  Vale.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *