La indumentària a Grècia i a Roma, per Laura Galán

L’alumna de tercer d’ESO de Cultura Clàssica, Laura Galán, ha presentat el seu treball del tercer trimestre i ha sorprès els companys de classe amb aquest original vídeo. No cal dir que s’hi ha esforçat molt i que ha hagut de superar moltes dificultats d’edició i de muntatge en aquesta opera prima. L’enhorabona, Laura! Tant d’esforç, haurà valgut la pena!

58 thoughts on “La indumentària a Grècia i a Roma, per Laura Galán

 1. Aitor Artuñedo

  Hem sembla un vídeo interessant perque mostra tots els tipus de vestuari diferent d’una manera clara i original, textos amb tecnicismes. Apart es veu que esta treballat perque tots els models son fets a mà.

 2. Aarón Cano Sánchez

  Ave!
  Hem sembla un vídeo bastant curiós per què et mostra tot tipus de vestimenta romana.

 3. Javier Torres

  Es un vídeo molt ben fet, es un vídeo molt original i molt creatiu, amb molt de treball per fer cada una de les diferents robes que portaven els grecs i els romans totes fetes a ma

 4. Eloy Martinez Orozco

  En aquest vídeo he vist peces de roba com és el quitó què és tant per homes com per dones i està fet de llana, el himàcion que és una peça molt llarga de forma semicircular, el peple que era un vestit per a dones de classe alta, l’estola que era un vestit llarg que anava lligat a la cintura y que era per les dones, la túnica que arriba fins als peus i és tan estreta de dalt com de baix i moltes coses més. Aquest vídeo ens pot fer falta alhora de crear la vestimenta per fer la foto.

 5. Carla Escolar Lopez

  Crec que és un vídeo molt interessant ja qué ens explica tot els tipus de peçes de roba que hi havien i penso que esta molt ben trebellat perquè el vestuari que hi surt al vídeo està realitzat a mà. Pot servirnos per vestirnos per fer la foto d’equip.
  Al vídeo s’ expliquen peçes de roba com el quitó que es una peça per homes i dones, feta de lli o llana. L’ himàcion que es una peça molt llarga de forma semicircular. El peple que era un vestit de lli per a dones de clase alta. El clàmide que es una capa rectangular, cordada amb una fibula al voltant del coll. Altres vestimentes com el quitó- Himàcion, el quitó llarg, el curt, el quitó- coturns (sandalies), l’ estola, les túniques, les togues, les solae que són les sandàlies, les socci que eren les sabates per a la pluja,…
  La roba interior per a dones (subligar per a la part inferior i pectoralis per a la superior) i per a homes(campestre o subligar) . També ens enseña combinacions de roba que feien com: Clàmide- Embades (sabates)- Petasos (barret),…
  I altres peçes com la feminalia que era per cobrir les cames si feia fred.

 6. Sonia

  És un video molt ben fet, amb una bona edició i el qual ens enseña moltes coses sobre la indumentària grega.
  Explica peces de roba com el quitó, les togues les túniques,…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *