Iter Romam

Després de fer-nos dentetes i d’haver estudiat les diferents ofertes per visitar la ciutat eterna, hem agafat el nostre mp3 i una guia amb quatre expressions per sobreviure en llatí, i hem recorregut Roma. Potestis cogitare antiquam Romam tam vivacem fuisse quam praesentem Romam? Tornats a casa (Domus propia domus optima!), de mica en mica, tindreu aquí els nostres viatges, no us oblideu de fer les recomanacions del que més us ha agradat al Google maps Curiositats romanes! Vale, Roma!

Discipuli discipulaeque

Sergio, Xavier, Victor, Jordi et Roger

31 thoughts on “Iter Romam

 1. Naiara Teixeira Guzman

  Oh a mi Roma m’agrada molt, crec que tendriem que fer un viatje, es una ciutat molt maca, i hi ha bastant per a visitar.

 2. Elisabet Ibañez Molina

  Jo si pogués aniria a Roma, es una ciutat molt maca. Si pogués anar, aniria primer a veure el coliseu i els temples.

 3. Jordi Tubau

  Ave!
  Quina enveja. Nomès pensar en viatjar ja trobo a faltar les vacances.
  Ara l’únic que queda és esperar a l’estiu que ve per anar-hi!

 4. Paula García Sánchez

  M’ha fet gràcia veure imatges les quals m’ha recordat al meu viatge a Roma que em va deixar amb un molt bon sabor de boca. Quan he vist la pàgina de la fontana de Trevi he recordat que amb la meva família jo hi vaig tirar una moneda! De fet aquests últims anys que tingut sort en moltes ocasions pot ser que sigui per la font? qui sap! jajaja m’encanta aquest llibre digital m’ha fet tornar a recordar molts moments amb la meva família…

 5. Ana Mª Falcón Durán

  Salve 🙂

  Felicitats per aquests treballs, he descobert molta informació de Roma que no sabia i pel que veig és un lloc molt interessant i bonic per visitar.

  Valete!

 6. sara

  La veritat Roma es una de les ciutats més maques que he vist, vaig anar-hi quan era petita i encara me enrecordo de tot el que vaig veura, es una ciutat molt interesant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *