41 thoughts on “L’alfabet grec amb el taller d’una mà de contes

 1. Ana Mª Falcón Durán

  Salve!

  Molt bon treball, ja que si és difícil escriure les lletres gregues en un full, més difícil és encara fer-ho a ordinador. Els ha quedat molt bé.

  Valete 🙂

 2. Marta Gallardo i Patricia García

  Xaipete!

  Trobem que és una activiat diferent i divertida d’apendre l’alfabet grec. Moltes felicitats a tots els que ho han fet, han quedat molt originals tots!

 3. Imad

  Xaipe!

  Jo l’he fet d’una altre manera, però l’he fet i l’he posat a la tasca.

 4. Judith Martínez

  xaipe!
  m’ha costat una mica escriure, però la veritat que al acabar l’activitat, em sabia l’alfabet
  xaipe

 5. Pingback: Anònim

 6. Marina Cañas

  Xaipete!
  És uma bona manera d’aprendre l’alfabet gec, ja és bastant dificil escriure’l en paper i en ordinador ancara més.

 7. barroso.rebeca

  Xaipete!!

  És una manera molt original i a la vegada divertida d’aprendre l’alfabet. Ha quedat força bé!!!
  Considero que aquesta activitat és bastant difícil, ja que, ja costa escriure l’alfabet al paper i encara més a l’ordinador.

 8. Pingback: L’ alfabet Grec a Prison Break | La cinta de Νίκη

 9. Mireia Abelaira

  Χαίρετε!
  Tot i que costa una mica de escriure amb una mà de contes s’ha de dir que és pràctic per apendres l’alfabet grec. Alhora de difícil també es divertit i serveix per apendre a treballar amb altres plataformes.

 10. abigail.dina

  Χαίρετε!
  M’encantat escriure l’alfabet grec en una mà de contes ,la veritat es que al principi hem va semblar complicat ,però després vaig agafar el truc!Esta molt bé ,perqué es una manera divertida!

 11. Clàudia Ordaz

  Xaipe!!

  No ha estat gens fàcil elaborar una obra decent. Tot i que he hagut de fer vàries versions de la meva creació, al final he pogut acabar-la i sentir-me’n orgullosa! Personalment m’ha agradat molt desenvolupar aquesta tasca ja que em sembla una activitat on tots podem reflectir la nostra creativitat i imaginació i apart reforcem i interioritzem els continguts apresos anteriorment.

 12. Alèxia Alvárez

  Χαίρετε!
  Personalment opino que fer l’abecedari grec en una mà de contes ha sigut fantàstic ja que tinc com una rama artística i m’agrada mostrar-la de tant en tant, sóc molt perfeccionista i això m’ha portat a repetir varies vegades el meu dibuix, i al primer que vaig realitzar , reconec que no em sabia del tot l’abecedari, i de tants cops que ho he fet m’ho he acabat sabent. Graciés a aquesta activitat he pogut fer el reforç que em faltava!

 13. Irene Sanz

  Xaipe!
  Trobo que és una manera divertida i entretinguda d’aprendre l’alfabet grec. Tot i que m’ha estat una mica complicat dibuixar les lletres, m’ha agradat molt fer aquesta activitat. He fet varis intents, però em sento orgullosa del resultat final!

 14. Maria Casta

  Xaipe!
  Aquesta tasca ha estat divertida i és una manera original i diferent d’aprendre l’abecedari, ha estat molt bé. M’agraden les coses ben fetes i m’ha estat difícil dibuixar-ho, he hagut de fer vàries vegades les lletres, però repetint i repetint, de tant fer-ho m’ha ajudat per saber-me’l millor!

 15. Valentina Restrepo

  Xaipe!
  aquesta tasca m’ha semblat molt divertida ja que m’ha resultat més fàcil aprendre les lletres gregues i penso que és una bona manera d’ensenyar l’abecedari; no s’em dona molt bé dibuixar però desprès de veure la feina dels companys vaig tenir una idea i estic contenta amb el resultat!!!

 16. Arnau Torres

  Tot i que no he ulilitzat aquest programe, sembla molt útil i facil d’ulitzar. Jo vaig utilitzar vidrets dels que es poden trobar a la platja. Realmet em va quedar molt bé i bastant original cosa que al principi no m’esperava pas. Sempre es pot fer algo plastic i o manual peró si no et surgeix la inspiració sempre es pot utilitzar aquest programa en línea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *