41 thoughts on “L’alfabet grec amb el taller d’una mà de contes

 1. Margalida Capellà Soler

  Χαίρετε, ὧ μαθηταί! L’enhorabona! Ja m’han començat a arribar les vostres creacions i no és fàcil dibuixar les lletres de l’alfabet bé i en línies rectes. L’enhorabona!
  Si ja m’he enviat la feina i no teniu nota a la retroacció del Moodle de Grec i tampoc la veieu en aquest muntatge, vol dir que no m’ha arribat. Γράψωμεν.
  Fins dimarts!

 2. Jordi Rodríguez

  La veritat és que m’ha costat molt però ha sigut divertit, gràcies això ja em sé l’alfabet grec.
  Vale!

 3. Margalida Capellà Soler

  Tens tota la raó, Jordi, dibuixar les lletres amb aquest artefacte no és fàcil i sobretot si no has utilitzat el tub de pintura! M’alegro que, tot i incorporar-te tard a classes de grec ara ja t’hagis après l’alfabet.

 4. Paula Almeida

  Encara que ara estic fent llatí, ja hem parlat a classe de l’alfabet grec i per ara, m’agrada bastant. Espero poder continuar més endavant, per ara el llatí és suficient.
  M’han agradat molt aquests treballs.

 5. Teresa Devesa i Monclús

  Bona filosofia, Paula. Festina lente (Afanya’t lentament). Cal anar pas a pas i anar refermat cada coneixement a mida que s’assoleix. Qui sap? Potser sí que faràs aquest mateix taller el curs vinent…
  De moment, cal felicitar l’alumnat de Premià, que ha fet una molt bona feina.

 6. Irina Balart

  Salve! Tot i que he fet les lletres varies vegades al final m’he ne sortit. De tantes vegades que he dibuixat les lletres ara ja me les sé. Y gracies a això ja puc llegir en grec.
  Vale!

 7. Andrea Balart

  Salve! M’ho he passat molt bé dibuixant les lletres gregues, ja que ara ja me les sé. Crec que és una bona manera per aprendre-les i així poder saber l’alfabet grec.
  Vale!

 8. Irina

  Salve! tot i que he tingut que fer varies vegades les lletres, al final m’he ne sortit. Ara ja me les sé i gracies a això puc llegir en grec.

 9. Paula Franco

  Salve!

  Dibuixar l’alfabet grec em una mà de contes ha sigut divertit, una activitat diferent.
  Està molt bé ja que pots triar els colors i fer la lletra al teu gust.
  Al principi ha costat una mica, ha sigut difícil dominar el ratolí per dibuxar les 24 lletres que conté.

  Jo he deixat el fons blanc i les lletres en majúscules amb un groc or.

  Hi ha molta diversitat, ja que tots els alfabets són diferents.

  Ave!

 10. Marta Verde

  Ha costat bastant fer el dibuix ja que amb el ratolí del portàtil es més difícil, encara que m’ha agradat l’activitat, es entretinguda i ens ha ajudat a aprendre millor l’alfabet d’una manera divertida.
  Molt xulos els dibuixos!

 11. Υασμινα Βερκανε παιs

  Χαιρε!
  Aquest programa està molt bé per practicar l’alfabet com ja ha dit el Jordi, si que és veritat que al principi costa una mica escriure les lletres i que quedin bé, però amb una mica de pràctica surt molt millor.
  A mi personalment em va fer gracia poder escriure una altra cosa que no fòs l’alfabet, per aixo vaig escriure el meu nom, i així, d’aquesta manera praticava les lletres en minúscules.

 12. almabergel

  Que xulos han quedat tots els dibuixos espero que d’aquí poquet aparegui el meu també per aquí 🙂

 13. laura donda

  Ha sigut entretingut escriure l’alfabet en grec ja que m’ajudat a saber escriure les lletres millor i també a saber millor l’ordre
  Vale!

 14. Xènia Serra

  Salve!!
  Dibuixar l’alfabet grec amb el programa d’una mà de contes ha sigut molt divertit, hi havia molts tipus de pinzells i colors per poder dibuixar i també m’ha ajudat a repassar l’alfabet grec mentres ho dibuixava, encara que es una mica difícil fer-ho amb ordinador.

 15. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » L’alfabet grec: recapitulem

 16. Alina Roman

  M’ha agradat molt fer les lletres en grec , ha sigut divertit perque sempre hi havia alguna lletra que em sortia malament perque es dificil tenir precisió amb el ratolí !

  Bueno m’han agradat molt els altres dibuixos estàn molt bé !

 17. Elisa Moya

  Salve!

  Em va agradar bastant poder fer aquesta activitat, tot i que ja l’havia fet l’any passat. Cal dir que em va ser una mica complicat escriure, però al final van haver uns bons resultats. El meu no està posat aquí, però en la feina dels meus companys es pot veure tot el nostre esforç. I gràcies a tot el nostre esforç i la nostra iniciativa hem aconseguit ser a Una mà de contes!
  Felicitats a tothom, tots junts fem coses grans.

 18. Margalida Capellà Soler

  Elisa, on és el teu?
  És ben cert tots junts feu meravelles! L’enhorabona!

 19. Victor Huete

  Xaipe!
  Aquesta activitat la vaig fer fa bastant de temps, un mes aproximadament i gràcies en gran part a ella he apres el albabet Grec. Es una molt bona activitat per practicar i per aprendre!!!

 20. Laia Simón

  Salve!
  Aquesta activitat m’ha semblat molt divertida, jo ja he començat a estudiar-me l’alfabet grec, tot i que estudio llatí. Em sembla curiós aprendre aquest nou alfabet ja que sembla com uns símbols d’un codi secret. Molt bon treball, felicitats!
  Vale.

 21. Ana Mª Falcón Durán

  Salve!

  Molt bon treball, ja que si és difícil escriure les lletres gregues en un full, més difícil és encara fer-ho a ordinador. Els ha quedat molt bé.

  Valete 🙂

 22. Marta Gallardo i Patricia García

  Xaipete!

  Trobem que és una activiat diferent i divertida d’apendre l’alfabet grec. Moltes felicitats a tots els que ho han fet, han quedat molt originals tots!

 23. Imad

  Xaipe!

  Jo l’he fet d’una altre manera, però l’he fet i l’he posat a la tasca.

 24. Judith Martínez

  xaipe!
  m’ha costat una mica escriure, però la veritat que al acabar l’activitat, em sabia l’alfabet
  xaipe

 25. Pingback: Anònim

 26. Marina Cañas

  Xaipete!
  És uma bona manera d’aprendre l’alfabet gec, ja és bastant dificil escriure’l en paper i en ordinador ancara més.

 27. barroso.rebeca

  Xaipete!!

  És una manera molt original i a la vegada divertida d’aprendre l’alfabet. Ha quedat força bé!!!
  Considero que aquesta activitat és bastant difícil, ja que, ja costa escriure l’alfabet al paper i encara més a l’ordinador.

 28. Pingback: L’ alfabet Grec a Prison Break | La cinta de Νίκη

 29. Mireia Abelaira

  Χαίρετε!
  Tot i que costa una mica de escriure amb una mà de contes s’ha de dir que és pràctic per apendres l’alfabet grec. Alhora de difícil també es divertit i serveix per apendre a treballar amb altres plataformes.

 30. abigail.dina

  Χαίρετε!
  M’encantat escriure l’alfabet grec en una mà de contes ,la veritat es que al principi hem va semblar complicat ,però després vaig agafar el truc!Esta molt bé ,perqué es una manera divertida!

 31. Clàudia Ordaz

  Xaipe!!

  No ha estat gens fàcil elaborar una obra decent. Tot i que he hagut de fer vàries versions de la meva creació, al final he pogut acabar-la i sentir-me’n orgullosa! Personalment m’ha agradat molt desenvolupar aquesta tasca ja que em sembla una activitat on tots podem reflectir la nostra creativitat i imaginació i apart reforcem i interioritzem els continguts apresos anteriorment.

 32. Alèxia Alvárez

  Χαίρετε!
  Personalment opino que fer l’abecedari grec en una mà de contes ha sigut fantàstic ja que tinc com una rama artística i m’agrada mostrar-la de tant en tant, sóc molt perfeccionista i això m’ha portat a repetir varies vegades el meu dibuix, i al primer que vaig realitzar , reconec que no em sabia del tot l’abecedari, i de tants cops que ho he fet m’ho he acabat sabent. Graciés a aquesta activitat he pogut fer el reforç que em faltava!

 33. Irene Sanz

  Xaipe!
  Trobo que és una manera divertida i entretinguda d’aprendre l’alfabet grec. Tot i que m’ha estat una mica complicat dibuixar les lletres, m’ha agradat molt fer aquesta activitat. He fet varis intents, però em sento orgullosa del resultat final!

 34. Maria Casta

  Xaipe!
  Aquesta tasca ha estat divertida i és una manera original i diferent d’aprendre l’abecedari, ha estat molt bé. M’agraden les coses ben fetes i m’ha estat difícil dibuixar-ho, he hagut de fer vàries vegades les lletres, però repetint i repetint, de tant fer-ho m’ha ajudat per saber-me’l millor!

 35. Valentina Restrepo

  Xaipe!
  aquesta tasca m’ha semblat molt divertida ja que m’ha resultat més fàcil aprendre les lletres gregues i penso que és una bona manera d’ensenyar l’abecedari; no s’em dona molt bé dibuixar però desprès de veure la feina dels companys vaig tenir una idea i estic contenta amb el resultat!!!

 36. Arnau Torres

  Tot i que no he ulilitzat aquest programe, sembla molt útil i facil d’ulitzar. Jo vaig utilitzar vidrets dels que es poden trobar a la platja. Realmet em va quedar molt bé i bastant original cosa que al principi no m’esperava pas. Sempre es pot fer algo plastic i o manual peró si no et surgeix la inspiració sempre es pot utilitzar aquest programa en línea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *