41 thoughts on “L’alfabet grec amb el taller d’una mà de contes

 1. Margalida Capellà Soler

  Χαίρετε, ὧ μαθηταί! L’enhorabona! Ja m’han començat a arribar les vostres creacions i no és fàcil dibuixar les lletres de l’alfabet bé i en línies rectes. L’enhorabona!
  Si ja m’he enviat la feina i no teniu nota a la retroacció del Moodle de Grec i tampoc la veieu en aquest muntatge, vol dir que no m’ha arribat. Γράψωμεν.
  Fins dimarts!

 2. Jordi Rodríguez

  La veritat és que m’ha costat molt però ha sigut divertit, gràcies això ja em sé l’alfabet grec.
  Vale!

 3. Margalida Capellà Soler

  Tens tota la raó, Jordi, dibuixar les lletres amb aquest artefacte no és fàcil i sobretot si no has utilitzat el tub de pintura! M’alegro que, tot i incorporar-te tard a classes de grec ara ja t’hagis après l’alfabet.

 4. Paula Almeida

  Encara que ara estic fent llatí, ja hem parlat a classe de l’alfabet grec i per ara, m’agrada bastant. Espero poder continuar més endavant, per ara el llatí és suficient.
  M’han agradat molt aquests treballs.

 5. Teresa Devesa i Monclús

  Bona filosofia, Paula. Festina lente (Afanya’t lentament). Cal anar pas a pas i anar refermat cada coneixement a mida que s’assoleix. Qui sap? Potser sí que faràs aquest mateix taller el curs vinent…
  De moment, cal felicitar l’alumnat de Premià, que ha fet una molt bona feina.

 6. Irina Balart

  Salve! Tot i que he fet les lletres varies vegades al final m’he ne sortit. De tantes vegades que he dibuixat les lletres ara ja me les sé. Y gracies a això ja puc llegir en grec.
  Vale!

 7. Andrea Balart

  Salve! M’ho he passat molt bé dibuixant les lletres gregues, ja que ara ja me les sé. Crec que és una bona manera per aprendre-les i així poder saber l’alfabet grec.
  Vale!

 8. Irina

  Salve! tot i que he tingut que fer varies vegades les lletres, al final m’he ne sortit. Ara ja me les sé i gracies a això puc llegir en grec.

 9. Paula Franco

  Salve!

  Dibuixar l’alfabet grec em una mà de contes ha sigut divertit, una activitat diferent.
  Està molt bé ja que pots triar els colors i fer la lletra al teu gust.
  Al principi ha costat una mica, ha sigut difícil dominar el ratolí per dibuxar les 24 lletres que conté.

  Jo he deixat el fons blanc i les lletres en majúscules amb un groc or.

  Hi ha molta diversitat, ja que tots els alfabets són diferents.

  Ave!

 10. Marta Verde

  Ha costat bastant fer el dibuix ja que amb el ratolí del portàtil es més difícil, encara que m’ha agradat l’activitat, es entretinguda i ens ha ajudat a aprendre millor l’alfabet d’una manera divertida.
  Molt xulos els dibuixos!

 11. Υασμινα Βερκανε παιs

  Χαιρε!
  Aquest programa està molt bé per practicar l’alfabet com ja ha dit el Jordi, si que és veritat que al principi costa una mica escriure les lletres i que quedin bé, però amb una mica de pràctica surt molt millor.
  A mi personalment em va fer gracia poder escriure una altra cosa que no fòs l’alfabet, per aixo vaig escriure el meu nom, i així, d’aquesta manera praticava les lletres en minúscules.

 12. almabergel

  Que xulos han quedat tots els dibuixos espero que d’aquí poquet aparegui el meu també per aquí 🙂

 13. laura donda

  Ha sigut entretingut escriure l’alfabet en grec ja que m’ajudat a saber escriure les lletres millor i també a saber millor l’ordre
  Vale!

 14. Xènia Serra

  Salve!!
  Dibuixar l’alfabet grec amb el programa d’una mà de contes ha sigut molt divertit, hi havia molts tipus de pinzells i colors per poder dibuixar i també m’ha ajudat a repassar l’alfabet grec mentres ho dibuixava, encara que es una mica difícil fer-ho amb ordinador.

 15. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » L’alfabet grec: recapitulem

 16. Alina Roman

  M’ha agradat molt fer les lletres en grec , ha sigut divertit perque sempre hi havia alguna lletra que em sortia malament perque es dificil tenir precisió amb el ratolí !

  Bueno m’han agradat molt els altres dibuixos estàn molt bé !

 17. Elisa Moya

  Salve!

  Em va agradar bastant poder fer aquesta activitat, tot i que ja l’havia fet l’any passat. Cal dir que em va ser una mica complicat escriure, però al final van haver uns bons resultats. El meu no està posat aquí, però en la feina dels meus companys es pot veure tot el nostre esforç. I gràcies a tot el nostre esforç i la nostra iniciativa hem aconseguit ser a Una mà de contes!
  Felicitats a tothom, tots junts fem coses grans.

 18. Margalida Capellà Soler

  Elisa, on és el teu?
  És ben cert tots junts feu meravelles! L’enhorabona!

 19. Victor Huete

  Xaipe!
  Aquesta activitat la vaig fer fa bastant de temps, un mes aproximadament i gràcies en gran part a ella he apres el albabet Grec. Es una molt bona activitat per practicar i per aprendre!!!

 20. Laia Simón

  Salve!
  Aquesta activitat m’ha semblat molt divertida, jo ja he començat a estudiar-me l’alfabet grec, tot i que estudio llatí. Em sembla curiós aprendre aquest nou alfabet ja que sembla com uns símbols d’un codi secret. Molt bon treball, felicitats!
  Vale.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *