2 thoughts on “L’Atleta de Premià

  1. chaima.03

    MAI NO DIGUIS COSES QUE NO PUGUIS DEMOSTRAR.

    Un video dedicat a la fàbula de Isop, tornar a ser un video divertit i molt original. Ja que explicaR una història sobre un noi que havia amrcat el millor gol, en waterpoolo , però un savi(un vwell) li diu que s’ho demostri i per tant, mai no has de dir coses que no poguis demostrar!!

    Felicictatas Andres Ruiz, ja que és un video de molta categoria i és veu que has tingut una gran feinada, però ha tingut un resultat excel·lent.!

  2. Margalida Capellà Soler

    Andres, em sap greu haver-te castigat en la recerca de la faula escaient a la teva actitud (ja saps que no poso partes!); però veient el resultat final de la teva autualització digital crec que va pagar la pena. Sé que ets un bon atleta i que encara ho seràs més si t’hi esforces i treballes en equip. Que vagi molt bé el curs vinent al CAR i lluita pel teu somni de ser un bon jugador de waterpolo i demostra’ns-ho! Tot Premià se’n sentirà orgullós i jo la primera! Bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *