Els meus playmòbils per Itàlia a la Tabula Clikariana!

En l’últim viatge, visitant restes arqueològiques d’època romana amb els meus pares, m’ho vaig passar la mar de bé fotografiant els meus playmòbils romans. No us penseu que sigui fàcil o almenys no ho va ser per a mi: o sortia el playmòbil o sortia la meva mà o el jaciment. En fi, sis de les meves fotografies (el Colosseu de Roma, Vil·la Adriana a Tívoli, Via Àpia, Pompeia, Stabia i el Vesuvi) ara formen també part d’aquesta Tabula Clikariana:

 


Mostra Tabula Clickariana en un mapa més gran

Valèria Cuní

6è Educació Primària

Escola Bergantí, El Masnou

4 thoughts on “Els meus playmòbils per Itàlia a la Tabula Clikariana!

 1. Margalida Capellà Soler

  Valèria, t’han quedat molt bé les fotografies, perquè no és gens fàcil fotografiar els playmòbils i el jaciment alhora. N’estic molt contenta!
  Aràcnids i aràcnides, aquest estiu porteu els playmòbils amb vosaltres i si feu alguna fotografia en un jaciment romà o grec ja ho sabeu a col·laborar amb aquesta fantàstica iniciativa de la Tabula Clikariana de Carmen García Bueno a qui vaig tenir el plaer de conèixer a Valladolid!

 2. baga.laia2012

  M’agraden molt les fotografies! El playmòbil, sembla gegant gràcies a la perspectiva que li has donat!
  Han quedat genials.
  Felicitats!

 3. chaima.03

  Doncs un cop més, t’admiro aquest google maps és molt difícl i també les fotogràfies de playmòbils.Noia tú tens art per la sang.

  Aquest mapa t’haurà costat a fer-lo molt de temps ja que és molt díficil, no saps quan tardo jo en troab un en posar l’enllaç, la fotogràfia. Quina paciència has tingut, xapo per tú, Vàleria. Segueix aixì i també segueix els consells del teu pare i del teu art, perquè tú vals molt i n’hi ha poques persones que ho tenen.

  I les fotofràgies tenen un estil molt bo i una textura molt delicada, ja què es pot veure de diferentes perspectives.

  Moltes feliciatats i Bones Vacances Vàleria i per la familia!

 4. serna.marta2010

  Salve!!!
  Quin article tan interessant i tan original. La veritat es que m’ha fet moltissima gràcia i trobo que les fotografies estan molt ben fetes, han quedat molt be. Felicitats!

  Vale!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *