Entrevista a Pepe i al cor de les bacants

Nosaltres com a proposta de treball sobre el nostre viatge a Tarraco, hem decidit publicar una entrevista que vàrem fer in situ a Pepe Luque, el direcor, com als actors i actrius del grup In albis Teatro de Morón de la Frontera que ens varen representar dues fantàstiques obres a l’auditori del Camp de Mart de Tarragona dia 26 d’abril de 2012: Les Bacants d’Eurípides i El Miles Gloriosus de Plaute.

Ens va agradar molt poder realitzar aquelles dues entrevistes, perquè vàrem tenir l’oportunitat de conèixer-los en persona, de saber les seves opinions, els esforços que han realitzat tant Pepe, com el cor de les bacants. Trobem que representar aquest tipus d’obres, són molt complicades, ja que per una banda, té un vocabulari antic, i clar, cal comptar que té un munt d’anys, normal que tingui aquest vocabulari. Malgrat les dificultats que van tenir amb el vocabulari, ho van fer molt bé, ens van agradar molt les representacions. Podem veure a les entrevistes l’emoció que els hi feien aquelles obres i la il·lusió que li posaven.

Us varen agradar? Què n’opineu?

Victor Barranco i Elisa Moya
4t ESO Llatí opt. 1

28 thoughts on “Entrevista a Pepe i al cor de les bacants

 1. Eulàlia

  El honor es nuestro, estimado Pepe, de haber podido presenciar un grupo teatral tan joven y a la vez tan experto y entusiasmado.

  Desgraciadamente, siempre habrán tópicos que perjudiquen las relaciones entre personas de diferentes lugares, pero hay que saber superarlos, en el caso contrario nos quedaríamos sin enriquecernos con la cultura y experiencias que el otro nos puede ofrecer.

  Quizás los catalanes somos “tacaños” ¿quién no lo es en crisis?
  Y en cuánto al vuestro, os aseguro que no sois todos unos vagos. Parte de mi familia es de allí y puedo comprenderos qué molesto debe de resultar…

 2. Victooor Barranco

  Muchas gracias a ti Pepe, por conceder-nos un rato de vuestro tiempo de descanso entre obra y obra para poder entrevista-les, y a parte de todo eso, gracias por hacer-nos pasar un buen dia como ese, riendo mucho y con alegria viendo la obra.
  Espero que en un futuro nos podamos volver a encontrar!
  Encantado!
  un saludo!
  Victor 😉

 3. Pingback: Anònim

 4. Pingback: Teatre clàssic amb l’Institut Premià de Mar | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *