El teatre a Grècia: les Bacants d’Eurípides

A partir de la sortida que vàrem fer a Tarragona, on vam poder veure les obres de Les bacants i El soldat fanfarró, dos exemples d’obres de teatre grec i llatí (una tragèdia i una comèdia), hem decidit fer aquest Glogster que també hem exposat a classe.

Esperem que us agradi.

Les Bacants d’Eurípides. Camp de Mart, Tarragona, XXI Festival Juvenil de Teatre Grecollatí.

Vid. Entrevistes a Pepe Luque i al cor de Les Bacants.

Sabina Cervero, Laura Torrent i Clara Trullenque
4t Llatí optativa 2

25 thoughts on “El teatre a Grècia: les Bacants d’Eurípides

  1. serna.marta2010

    Salve!!!
    Quin globster tan ben elaborat. Moltes felicitats a les creadores, es nota l’esforç i dedicació aplicats en aquest treball. La informació es força interessant. Han sapigut explicar el tema de teatre a Grècia de manera concisa i entendible. M’agrada molt!

    Vale!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *