La nostra experiència virtual a la ràdio

Ahir dia 9 de maig de 2012, Ràdio Premià de Mar va dedicar l’espai setmanal Escoles als guanyadors dels Premis Sant Jordi 2012.

 

Programa sencer:

Malauradament, nosaltres, la Sara Bernad i la Laia Muñoz, les dues premiades de la Categoria F, no vam poder anar-hi, ja que estàvem d’excursió amb la classe de Grec a fer un taller de cuina grega antiga al mercat de la la Boqueria de Barcelona amb els aràcnids grecs de l’Albéniz.

Llavors la nostra professora de clàssiques, la Margalida, va idear, a l’hora del pati, un muntatge amb les gravacions de les nostres veus llegint els poemes i conte premiats i responent les preguntes corresponents.

Va ser una llàstima que no hi poguéssim anar, ja que ens feia molta il·lusió. Però la veritat, va quedar força bé i encara que no hi vam ser presents, semblava que hi fóssim.

L’experiència de ser premiades ens va omplir d’honor, emoció, gratitut i orgull.  Però el més important no és el premi material, sinó la sensació que has estat tu qui ho ha aconseguit i que has creat un relat, poema, etc. que ha arribat fins al cor d’altres persones. Però el nostre camí com a joves compositores de poemes i contes no ha acabat, al contrari, comença. Estem en una meta amb paranys difícils i enganyosos en una societat que potser els satisfa més un <em> Best Seller </em> ple de morbositats; que un relat que només pretén ser agradable, evadir-se per un moment de la falsetat d’aquest món,  fugir a èpoques i indrets llunyans… On trobar un respir.

En conclusió, per a nosaltres, l’escriptura és un vici indefens que ens ajuda a madurar i reflexionar sobre diferents aspectes de la vida.

 

 

 

Eulàlia (Laia Muñoz Osorio) i Zícora (Sara Bernad Fornier)

1r Batx Grec

7 thoughts on “La nostra experiència virtual a la ràdio

 1. Margalida Capellà Soler

  Em sap molt de greu que no hi poguéssiu anar ahir a l’emissora i que per manca de temps no passessin la justificació literària de l’Eulàlia; tanmateix crec que tindreu altres ocasions per participar en un programa de ràdio en directe. Enhorabona pel guardó i per l’entusiasme per escriure i fer d’exercicis de classe de grec tota una demostració de competència literària.

 2. Zícora

  Salve.

  He escoltat el programa de ràdio, i crec que després de tot ha sortit molt bé, ja que sembla que realment estiguéssim allà, quan en veritat estàvem d’excursió a la Boqueria. Espero que la propera vegada se’m presenti l’ oportunitat d’assistir-hi.

  Vale.

 3. Eulàlia

  De fet és com si haguéssim estat present el dia de la ràdio, l’important és que la nostra veu i relats han sortit a la ràdio!

  Ja hi hauran moltes més oportunitats d’anar a la ràdio en persona!

 4. Chaima Anza

  Felciciiatatats amigues, per els vostres premis literàris.
  M’agradat molt el programa de ràdio ja que he tingut el honor de haver-lo escoltat i llegit els poemes de les mevges amigues. Aquestes amigues que em les estimo , ja que totes tres tenim moltes coses en comú i portem endavant molts coses. Els vostres dos poemes són molt inspirats m’han agradat moltísiim.

 5. Chaima Anza

  I que ja no me’n recodava el comte de la meva amiga Laia,La nena que va voler veure el Sol d’Atenes.Va ser un comte molt maco em va agradar moltíssim, la veritat.

 6. Maryam Alaoui

  XAIPE!!

  Felicitats, el muntatge a sortit molt bé, sembla que estiguessin a la ràdio en comptes d’estar d’excursió. Els poemas m’han agradat molt!! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *