La meva Magna Celebratio 2012

Jo no vaig participar activant a la Magna Celebratio, hi vaig anar de públic dissabte matí amb altres companyes de l’institut Premià de Mar. Aquí podeu veure la meva Magna Celebratio i una imatge val més que mil paraules:

Víctor Barranco
4t ESO Llatí

35 thoughts on “La meva Magna Celebratio 2012

 1. Victòria

  Salve!!

  Unes fotos molt maques! Jo no vaif poder anar però sembla atretingut y molt bon video! Felicitats Victor!

 2. gomez.luque2011

  Felicitats Victor! T’ha quedat molt bé!
  Jo tampoc vaig poder anar-hi…

  vale:D

 3. Iván Zapico Fernandez

  Salve!

  Jo no vaig poder anar va ser una llàstima. Per les imatges que he vist us ho vau passar molt bé, no? Moltes felicitats, haveure si l’any que ve puc anar-hi.
  VALE!

 4. irina

  quina llàstima no poder venir, m’hauria agradat fer totes aquestes activitats tant divertides. Per cert estan molt ben tirades aquestes fotos, felicitats Victor!

 5. Andrea Balart

  jo no vaig poder assistir tot i que m’hauria agradat fer totes aquestes activitats, com la del calamus, que ja la vaig provar a l’institut i em va agradar molt. Les fotos m’agraden molt, t’han quedat molt bé Victor!

 6. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Cursus finis: Recapitulem

 7. hadyatcam.16

  Salve!

  Aquest va ser el primer any que hi vaig asistir a la Magna i haig de dir que hem va agradar moltissím i va ser una gran experiència, encara que va ser una llàstima que no fès un bon dia, pero tot i així vaig gaudir de les paradetes junt amb les meves companyes, espero poder anar l’any que ve o participar-hi!

  Bon treball Victor!
  Vale!

  Vale!

 8. molina.rocio2012

  Va estar tan diverita la Magna Celebratio! Vaig riure molt amb la desfilada dels soldats, i desprès el conèixer a gent d’altres escoles d’arreu de Catalunya que estudiessin llatí, va ser molt gratificant!!!

 9. serna.marta2010

  Salve!!!
  Jo si que vaig assistir a la Magna Celebratio i puc afirmar que va ser una gran experiència. Vaig passar un gran dissapte pel matí pasejant i observant les activitats que es feien a les paradetes i aprenent de la cultura de l’antiga roma. També vaig tenir la sort de participar en alguns tallers i trobo que va ser interessant i vaig aprendre bastant. Per cert Victor, unes fotografies molt bones, felicitats!

  Vale!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *