3 thoughts on “Romans al Lluçanès?

 1. Margalida Capellà Soler

  Un programa molt interessant, per ser poc conegut el jaciment i per la posada en escena de la vida dels legionaris. Moltes gràcies, Valèria, per donar-lo a conèixer també aquí.

 2. Rocío

  Hola, si voleu saber més coses sobre el jaciment de “Puig Ciutat” us recomano un article que va sortir a la Rella( larella@mesvilaweb.cat), una revista de la nostra comarca, el LLuçanès, on explica els resultats de les primeres excavacions fetes a l’estiu del 2010. Arrel d’aquest fet es va crear un col•lectiu anomenat Talaia amb l’objectiu de conèixer i investigar la gran quantitat de vestigis arqueològics que en tenim als municipis de l’altiplà lluçanès.
  Aclarir que “Puig Ciutat” es troba sobre la Fàbrega, una masia del nucli urbà de La Torre d’Oristà, que forma part del municipi d’Oristà.
  Molt interessant!!!!!

 3. Margalida Capellà Soler

  Moltíssimes gràcies, Rocío! No hi ha com tenir aràcnids i aràcnides arreu! Jo no en sabia res d’aquest jaciment ni de l’article que ens recomanes. El podreu llegir a les pàgs. 10 i 11 del número 262 de la revista la Rella. Fent recerca he trobat tot aquest material del jaciment Puig ciutat del Lluçanès, així com aquesta entrevista a l’arqueòleg de Sota Terra Joan Eusebi Garcia Biosca. Molt interessant tot plegat, ben cert!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *