Una mà de mites: Narcís

Tot dibuixant els episodis claus del mite de Narcís, a partir de Narracions de mites clàssics, volem donar-vos a conèixer el nostre muntatge audiovisual per tal de començar de cara al curs vinent una nova sèrie a Aracne fila i fila: Una mà de mites. Què en dieu? Bé, ja podeu buscar algun col·laborador perquè per fer-vos una idea general, tot i que sigui fàcil alhora és una mica complicat, jo havia d’anar alhora amb el que explicava el meu germà i no és tan senzill com sembla.
A veure què  us sembla el resultat i si realment enteneu el mite?

Georgina Tur, 4t Eso Llatí
Guillem Tur, 1r Eso

One thought on “Una mà de mites: Narcís

  1. Margalida Capellà Soler

    Georgina, ja veig que no cal que pateixi per la vitalitat d’Aracne! Fantàstica aquesta nova sèrie! M’encanta! Us ho vaig dir a classe, però pensava que aquesta idea no fructificava i mira per on, ara que ha acabat el curs quina agradable sorpres he tingut amb aquest muntatge! Felicita el teu germà a qui encara no conec personalment. Realment no hi ha com tenir a casa tan bons col·laboradors i la teva família ja és aràcnida (vid. Las torrijas de la Georgina).
    Molt bon estiu i espero més produccions Tur!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *