4 thoughts on “Starbucks i les clàssiques

  1. Margalida Capellà Soler Post author

    Tinc, sens dubte, els millors reporters a la recerca dels referents clàssics! i fins i tot durant les vacances!
    Sincerament, Ire, poc m’imaginava que d’aquest logo en poguessis fer un apunt com el que acabes de fer. L’enhorabona! Ara hauràs d’esperar a principis de curs el comentari i l’aprovació dels companys.
    Certament, tens el virus que s’encomana a les meves classes: el de la recerca de referents clàssics arreu i sempre. Per molts anys! Molt bon estiu, Ire!

  2. Teresa Devesa i Monclús

    Sensacional, Irene, trobo genial que fins i tot en els moment de relax de l’estiu, et fixis en les referències clàssiques i et recordis d’explicar-nos-les. Bon estiu i continua fent de reportera, com diu la Marga.

  3. Cristina Ortiz

    Hola!!
    No sabia que existien aquestes sirenes, i la veritat es quer mai m’havia fixat en que Starbucks utilitzes una per al seu logotip.
    Mirant les fotografies, puc veure la diferència entre aquestes i les sirenes de les aventures d’Ulisses (que eren ocells.)
    Es creu que les sirenes de dues cues eren més antigues que les que en tenien una sola. Aquestes, tenien una vagina (com les done humanes) al mig de les dues cues.
    Puc relacionar-les amb el cafè, pensant que es compara la bellesa de les sirenes i dels seus cants, amb el cafè, intentant fer que així sembli més bo.
    Tot i això, he estat llegint i hi han moltes versions de perquè aquest és el logotip de la empresa. Entre elles, perquè el fundador, portava un tatuatge d’aquestes.

  4. Teresa Devesa i Monclús

    Bé, Cristina, veig que has investigat per intentar anar a l’origen de la referència clàssica. Què curiós, un tatuatge! Fixa’t que també en aquest cas, com en mitologia, quan anem a les fonts, trobem versions diferents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *