Qui riu l’últim…

Era el vespre del dia de Halloween i també l’aniversari d’en Tomàs, però les tres amigues Alcítoe, Alcínoe i Leucònoe es quedaren a casa, tot rebutjant la seva invitació i convidant els seus amics (també amics d’en Tomàs) a casa d’Alcítoe.
Mentre que el sopar a casa d’en Tomàs es refredava i ell perdia la paciència per la impuntualitat dels seus convidats, tots aquests es divertien explicant-se històries de por per torns a la sala d’estar d’Alcítoe. Quan a tots se’ls va acabar la imaginació, van sopar i van començar a mirar una pel·lícula de por. Poc a poc, començava a fer fred al carrer, però Leucònoe, tot i estant ben abrigada i dintre de la casa, va sentir un calfred.
A la foscor de la seva habitació, Tomàs hi va trobar un llibre i va llegir  la portada: “METAMORFOSIS”.  A la primera pàgina hi posava ben clar “NO LLEGIR EN VEU ALTA”, però, sense fer cas, va obrir la seva llanterna i va llegir la primera història que va trobar anomenada “Les filles del rei Mínies” en veu alta i clara. Mentre llegia va trobar similituds entre el conte i la seva pròpia experiència i va començar a centrar la seva fúria en les tres noies que s’havien rigut d’ell.
De sobte, les llums de casa d’Alcítoe es van tancar i entre els crits i els riures de la gent es van sentir uns molt aguts i terrorífics que van fer callar els convidats. Quan la llum havia tornat la roba de les tres noies estava al terra i tres ratapinyades volaven sobre d’elles.
Tomàs va asseure’s al seu llit amb una estranya sensació de cansament. Per la seva finestra entreoberta hi van entrar les ratapinyades; als seus ulls va descobrir els d’Alcítoe, Alcínoe i Leucònoe, i ràpidament va decidir tancar-les en una gàbia i castigar-les per sempre més.

Coty Ledesma, 1º Batx. llatí i grec

10 thoughts on “Qui riu l’últim…

 1. Irena

  Ave coty!
  ehh està super xula la història, quina imaginació!:p
  ya veus lida si ens segueix inspirant ajja!
  Molt bé que hagis relacionat les ratapinyades amb Halloween
  vale:)

 2. Alisa Komaova

  Anda que no, ami m’ha passat una cosa semblant..pero només el principi de la història.
  Esta molt be, és com la de la Laura, corteta i entretinguda.M’agrada.
  Aquesta si que la he pugut relacionar, amb la de las Miniades.:) era facil adivinarlo (bueno ho deia la història).
  Molt be COTY:)

 3. Uxue Avilés

  Salve!!

  Està molt bé la història i penso que ha tingut una imaginació molt bona.
  Penso que la imatge ho representa molt bé.
  Felicitats.

  Vale!!

 4. Laia Sánchez Puerto

  Salve!!

  Molt bon treball, i molt bona la foto escollida, ho representa molt bé.

 5. serna.marta2010

  Salve!!!
  Una història molt interessant, m’agrada molt. Trobo que la imatge representa de manera clara i acertada el contingut de la història. Trobo que te un gran argument. Felicitats!!!

  Vale!!!

 6. caparros.lourdes2010

  Salve!

  Aquesta historia esta molt ben feta, i l’imatge es molt bonica.

  VALE

 7. Ego sum rim

  SALVE!
  M’ha semblat que és una història molt interessant i m’ha agradat bastant. La fotografía també molt bonica i es reflexa molt a la història.
  IN PROXIMUM!

 8. raquel

  Salve!

  El relat ha estat molt bé, és cretaiu i està adaptat a una molt bona situació! El fet d’haver incluït Halloween al teu relat ha estat fantàstic, ja que es relaciona bastant els aspectes de Halloween amb les ratapinyades, per exemple, ja que surten només de nit, etc.
  Resumint, un relat molt imaginatiu!

 9. Sara Pradas

  Bonum diem!
  Aquest relat es molt xulo i està molt bé i està super ben adaptat per a nosltres. El fet d’haver inclós Halloween està molt bé perquè les ratapinyades surten nomès per la nit i Halloween està relaciohnat amb la nita ja 1que Halloween es la nit dels morts.
  Salve!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *