Mekki parlant amb Antoni Garcia Llorca

garcia-llorca-047.JPG

garcia-llorca-046.JPG

El passat dia 31 de març, l`I.E.S. Cristòfol Ferrer vam tenir l’honor de rebre l’autor Antoni Garcia Llorca l`auditori del nostre centre, per amabilitat de l’editorial Teide. Aquest escriptor, traductor i editor es va mostrar tal com és, amb les seves virtuts i defectes, una persona amable, agradable, simpàtica i sincera que es va guanyar els alumnes d’una forma ràpida i sense que es donessin compte. A més a més, ens va demostrar que a part de tenir grans dots com escriptor, traductor i editor també les té com orador tot s’ha de dir. Cal agrair que fos una persona tan oberta i tan natural amb nosaltres. Va ser una conferència molt interessant en la que els alumnes van felicitar l’Antoni per guanyar el premi de literatura juvenil Gran Angular. L’autor va respondre totes les preguntes dels alumnes i va explicar anècdotes de la seva vida com quan va ser pescador. Tots els alumnes que van fer acta de presència a l’auditori, més d’un centenar, van sortir amb una plena satisfacció d’haver conegut a l’escriptor Antoni Garcia Llorca. Esperem que L’Antoni Garcia Llorca li hagi agradat fer-nos d’orador, i fer de la xerrada, una càlida conferència. Des de l`I.E.S. Cristòfol Ferrer et desitgem que tot et vagi molt bé, i que si algun dia tornes, cosa que esperem, et rebrem amb els braços ben oberts.

N.B. Per la part que em correspon, estic molt content d`haver conegut un autor català famós, a més a més de bona persona i humil, ets un molt bon escriptor o al menys ho intentes ser i això m`agrada, gràcies per haver-me signat el llibre del Viatge dels argonautes, ed. Teide. Si mai necessites alguna cosa, un tema per escriure un llibre, una idea per continua l`obra…etc, ja saps on trobar-me.

El-Mekki Hali Al-kassir 1r Batxillerat Llatí i Grec.

10 thoughts on “Mekki parlant amb Antoni Garcia Llorca

 1. Camila

  Mekki seguroo que l’Antoni et trucarà per demanar-te idees per continuar escribint…segur!
  Espero que t’hagis llegit el Viatge dels argonautes com has dit, i que hagis disfrutant tan com jo!

 2. Anna Salas Tarré

  Molt interessant l’article Mekki! A veure si el llegeix i et contesta i a veure si et fas una amistat i tot després d’això! jajaja
  Les fotos molt gracioses, sortiu tots molt afavorits!
  Com ja vaig comentar al bloc quan va venir l’Antoni Garcia Llorca, emva agradar escoltar-lo, pensava que seria una de les xerrades típiques, aburrides i que ens explicaria coses que no ens cridarien l’atenció i em va sorprendre veure un noi tan jove, alegre i atent. A més es va fer una conferència agradable i interesant!

  Men alegro Mekki que t’agradés tant com jo poguer coneixer un famós escriptor català!

  Bonaa tarda!

 3. laiia

  ave!
  Pel que sembla a tothom li va agradar la visista d’Antoni Garcia Llorca, llàstima que no vaig anar al cole perque estava malalta, però bueno…
  Sortiu molt guapos a les fotos! 😛 jajaj
  Molt bon article, Mekki! 🙂

  vale!

 4. Sara i Verónica Vega

  Mekki ja era hora que que fessis un article!!!!! L’estavem esperan jajaja!!! Va estar molt bé la xerrada i vas ser l’unic que et vas enrecordar de portar el llibre perquè te’l firmes, ja ens podries haver avisat!!!! Esperem que et truqui algun dia!!!! SAlveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 5. Bet Rosell

  Em va encantar aquesta xerrada. Tot i que no vaig fer cap pregunta… escoltar ja em va semblar prou interessant 😀
  Ha de ser entretingut, aixó d’adaptar un mite grec…

 6. Bouchra

  amb tot el repecte al senyor Garcia Llorca però el títol em fa molta gràcia com si Mekki es tractés del president de govern d’estats units
  continua amb aquests articles tan curiosos si vols aprovar.

 7. Verònica Beltrán

  Em va agradar moltíssim aquesta xerrada! Es veritat el que diu la Bouchra, sembla qe el Mekki sigui un personatge importaant hahaha!

 8. yousra

  Va estar molt be coneixer el autor del llibre que em llegit va estar molt be i va ser molt interesant , m’agradat molt .

 9. Marta Peña

  Ave Lida….

  ja t’he dit, que va estar molt bé la xerrada que varem veure i varem escoltar d’Antoni Gracia Llorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *