30 thoughts on “Semblança de lletra grega?

 1. Anna Salas 1 Barx

  Com ja em dit a classe te forma de Psi!!!!!!!!!
  Margalida no se com m’ho faig però ara veig lletres
  gregues a tot arreu on miro!

 2. mcapella Post author

  Fantàstic, Anna! Has fet una immersió ràpida i total a les classes de grec. Grecs i fenicis es degueren inspirar de ben segur en la natura per crear les lletres; per exemple, es deia que l’heroi Palamedes va inventar la lletra ípsilon en veure unes grues volant. T’animo a penjar les fotografies d’aquestes suposades lletres gregues en la natura o en objectes creats per l’home. Així tots podrem compartir la teva nova afició. No t’amoïnis, n’hi ha de pitjors! De totes maneres, no ens diguis quina lletra grega hi veus. Endevinar-ho serà més interessant. Bon cap de setmana i a fotografiar lletres gregues!

 3. Raquel Martos Almodóvar

  estic totalment dacord amb l’Anna.
  Té forma de psi!!
  jajajaja
  després d’estudiar l’alfabet grec, es veuen lletres gregues per tot arreu!

 4. Carla

  Gali, aquest arbre ami també hem sembla la psi, ja que es la forca com tu dius i es veu clarament!!!!

 5. Camila

  Quina ilusió poder trobar lletres gregues fins i tot a la naturalesa! Com ja han dit els meus companys te forma de lletra psi!
  Gali segueixo comentant aquest bloc, que no pot ser que hi hagi tantes entrades i tan pocs comentaris!

 6. Margalida Capellà Soler Post author

  Tens tota la raó, Camila; a més tenint en compte que és el vostre bloc: el dels alumnes de clàssiques!

 7. baga.laia2012

  Aquest arbre te forma de Psi!!
  Molt bona, cada vegada que vegi algun lloc alguna lletra grega fare una fotu!

 8. Pingback: El Fil de les Clàssiques » Blog Archive » Palamedes, inventor de l’alfabet

 9. Vicctor Barranco

  salve!!
  A pesar de que encara no se del tot tot l’alfabet grec, he pogut veure que aquest arbre té forma de PSI!!! i realment s’hi assembla!! és molt bona foto!
  Aquesta imatge em servira per recordar sempre la lletra psi jajajaja crec que és un bon mètode, el de les fotos, a veure si trobo alguna i la passo.
  Vale 😉

 10. Margalida Capellà Soler Post author

  Víctor, espero que en trobis i així podrem continuar col·laborant amb la wiki de Chiron La mirada griega! Ara bé, hi ha un perill: veuràs lletres gregues per tot!

 11. Nora Domingo

  Si, té forma de Psi!!!!!! Estic segura que trobarem lletres gregues per tot arreu.
  Vale!:)

 12. Yasmina Berkane Pais

  Salve! 🙂
  Com ja han dit els meus companys aquest arbre s’assembla a la lletra psi, és ben curios com podem trobar imatges o cançons que ens ajudin a estudiar l’alfabet. Jo encara no me’l se del tot, però està clar que imatges així ajuden. Estic d’acord amb vosaltres segur que si trobem més imatges d’aquest estil arribarà un moment que tot el que veurem ho relacionarem amb el grec. Segur que ho aconseguim.
  VALE!

 13. Andrea Balart

  Salve! aquesta fotografia és semblant a la lletra majuscula psi. Havera si entre tots conseguim més fotografies i podem ajudar als que encara no es saben del tot l’alfabet.
  Vale!

 14. irina

  Salve!
  aquest arbre té forma de psi. Trobo que hi ha una mica de semblança amb les lletres del nostre alfabet: la capa, la lambda, la alfa, la beta i la tau, corresponen a la nostra c,l,a,b i t. Les lletres gregues estan a tot arreu, fins i tot a la naturalesa!!

 15. Paula Franco

  Salve!

  Com ha dit tothom, la lletra es la Ψ (PSI).

  Ara que sabem l’alfabet grec, ens donem conte de que a la vida cotidiana i tota classe d’objectes ens monstren coses que s’han de seguir recordant.

  Seria graciós que trobesim més arbres en forma de les altres lletres:

  ΑΒΓΔΕΖΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΩ

  Crec que seria molt difícil!

 16. alma bergel

  Salveeeee!!

  La lletra es la Ψ (PSI) clarament té aquesta forma i com diu la Lida molts grecs i fenicis segurament es van inspirar en la natura per fer les lletres.

  Vale!!

 17. Alina Roman

  Salve!!

  Com han dit els meus companys amb els quals estic d’acord aquest arbre té forma de psi !! si trobo algun objecte o alguna cosa que s’assembli a les lletres gregues li faré una foto i la portaré!!

 18. Victor Huete

  Salve!
  Tenen raó els meus companys que s’assembla a la psi pero sincerament crec que s’assembla bastant mes a la ípsilon no se perque però em dona aquesta sencació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *