30 thoughts on “Semblança de lletra grega?

 1. Ana Mª Falcón Durán

  Salve! 🙂

  Aquest arbre té forma de la lletra psi (és com una forca), si trobo algun objecte que tingui forma d’alguna lletra grega ho comunicaré.

  Valete!

 2. Claudia Pérez

  xaipe!
  Boníssima la foto, té la forma de la lletra psi! Espectacular, les lletres gregues costa de creure però estan per tot arreu!

 3. Irene Sanz

  Xaipe!
  Té la forma de la lletra psi! És curiós com després d’aprendre nous signes (en aquest cas les lletres gregues) podem associar-los amb formes i objectes de la vida quotidiana. Són a tot arreu! Un clar exemple és el de la publicitat; sense que ens n’adonem, algunes marques inclueixen lletres gregues en els seus logos.

 4. L. Arcas

  Xaipe!
  Porto una semana estudiant grec, i ara començo a veure diferents lletres gregues per tot el món, i en la foto d’acord amb tothom que comenta, jo també veig la lletra grega PSI.

 5. Laia Costa

  Salve!
  Després de portar unes setmanes estudiant grec, sense fixar-me gaire, començo a trobar lletres gregues en accions quotidianes del dia a dia: simplement obrint la porta de la nevera, podem trobar-hi la llet amb OMEGA! També caminant de camí a l’escola puc veure cotxes Alfa Romeo!!
  La foto d’aquest arbre només és un exemple més de que el grec segueix entre nosaltres i que ho podem trobar en una cosa tan bella com la naturalesa!
  Sense cap dubte puc observar la lletra PSI quan miro a l’arbre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *