In memoriam: Gatta Cattana

Ahir la rapera i poetessa Gatta Cattana (nom artístic d’Ana Isabel García) va morir ahir als 26 anys d’una parada cardíaca. Sempre ens quedaran les seves lletres criticant la societat, i plenes de referències culturals i polítiques. I com ella mateixa deia, les seves cançons eren un tribut a les seves muses que lluiten, com Els set contra TebesLisístrata o Antígona. També us deixo el seu blog, Los siete contra Tebas, perquè llegiu el seu llegat que ha deixat a internet.

1127823_1

http://elpais.com/elpais/2017/03/02/tentaciones/1488468956_094314.html

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DS33uwOMsUA[/youtube]

Mariona Cava i Ruiz, alumna de clàssiques de segon de batxillerat

2 pensaments a “In memoriam: Gatta Cattana”

  1. Moltes gràcies, Mariona, per fer a Gatta Cattana avui mateix aquest tribut aquí. Una rapera amb molt jove per morir i amb moltes referències clàssiques tant a les seves cançons com en el nom del seu blog. RIP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *