Formulari sobre els referents clàssics en la música

Aquesta enquesta l’han contestat un total de 101 persones, tant nois com noies, de diferents edats.

A través de les preguntes que vaig formular he pogut veure les diferents opnions dels enquestats sobre els referents clàssics. És increïble com a la majoria de persones li agrada la música i creu que és el millor mètode d’aprenenantatge. No obstant això, per a mi el més important era saber si la gent sabia el que el que eren els referents clàssics i si creien que aquets es trobaven en els diferents estils musicals actuals. He de dir que la majoria de gent a respost que els referents clàssics són tot allò que prové de Grècia o de Roma, tot i que també hi havia una minoria de persones que desconeixia el que eren els referents clàssics.

Per altra banda, també vaig preguntar què eren els llatinismes i el Rèquiem. Respecte als llatinismes, molta gent va respondre que eren paraules llatines que es mantenien inalterables avui, tot i que també hi havia persones que no ho sabien.

Així doncs, a partir d’aquestes respostes he pogut veure que per a molta gent els referents clàssics són coneguts, però que també desconeixen que es poden trobar en la música.

Abigail Quiñonez Lajones
2n Batx

Un pensament a “Formulari sobre els referents clàssics en la música”

  1. Una enquesta molt interessant i entretinguda, m’ha agradat fer-la. De ben segur que et quedarà un treball genial, molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *