Siren Charms d’In Flames

[youtube]https://youtu.be/VDy-BXK3SP4[/youtube]

Siren Charms és el setè àlbum d’estudi de la banda sueca In Flames. Va ser llançat el 5 de setembre de 2014. In Flames és una banda de death metalmelòdic. Va ser formada a Gotemburg, Suècia el 1990, i de gran influència en el gènere del death metall melòdic.

Grup "In Flame"
Grup “In Flame”

Siren Charms significa “Sirena d’encants. Aquest grup li posa el nom de “sirena” el seu nou àlbum musical.  Les sirenes (en grec Σειρήν)  van ser éssers molt importants dins de la mitologia,  ja que segons la mitologia grega, les sirenes eren filles del déu marí Forcis, van néixer amb cap i rostre de dona, tenien cos d’aus i estaven dotades d’una meravellosa i seductora veu.

Una altra versió, les descriu com a criatures terribles que endevinaven el futur, atorgaven poders sobrenaturals a les persones i amb els seus cants feien que els homes s’enamoressin d’elles i així els arrossegaven al fons del mar per devorar-los o transformar-los en els seus amants sota l’aigua.

En l’obra L’odissea  es mencionen aquests éssers els quals van formar part de les aventures de Ulisses.

1. Com es diuen les sirenes que surten a l’Odissea?

2. Quines característiques tenien aquestes sirenes? I què va passar amb elles?

3. Per què creieu que el grup In Flames li ha posat també aquest nom al seu nou àlbum?

4. Quines altres cançons es refereixen a les sirenes en forma de dona-ocell, en anglès “siren”?

Abigail Quiñones Lajones

2n Batx. Humanístic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *