In crescendo, guanyadors del II Oh Happy Day

In Crescendo

A la final d’ahir del concurs Oh Happy Day de TV3 va resultar,  In crescendo la coral guanyadora per votació popular. Programa a programa han anat creixent com a coral i com ha grup ja que es van formar ad hoc per tal de participar-hi. Tot i que el seu nom és una veu italiana, el llatí hi és en el seu origen ja que crescendo és el gerundi llatí del verb cresco i, per això, nosaltres li volem dedicar aquesta entrada al nostre bloc de referents clàssics en la música actual. Per cert, han cantat alguna cançó amb referents clàssics?

[youtube width=”550″ height=”450″]https://www.youtube.com/watch?v=9P4bsi16R7s[/youtube]

[youtube width=”550″ height=”450″]https://www.youtube.com/watch?v=SeIv43qoIsE[/youtube]

Feliciter, In Crescendo i seguiu in crescendo!

@InCrescendoGV

Abigail Quiñones

1r Batx. Grec

Un pensament a “In crescendo, guanyadors del II Oh Happy Day

  1. In crescendo! Feliciter!
    Així m’agrada, Abigail! Ara entenc que, tot i que volies publicar aquesta entrada al nostre bloc, te la reservaves per al moment oportú perquè ja els veies guanyadors!Com es varen emocionar! Són tot un exemple de virtuosisme musical i d’humiltat! Que tinguin sort i que continuïn creixent així!

    El cant coral! El mateix nom del cor ja és grec i els seus orígens ja els trobem a Grècia! Abigail, et convido a esbrinar_ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *