Omega

Omega “El Fuerte” és un cantant nascut fa 33 anys a Bona, República Dominicana.  Actualment va firmar amb la discogràfica del famós cantant Akon.

El seu nom artístic Omega “El Fuerte” deriva a que va participar a un programa de televisió amb uns companys que s’anomenaven Alpha i Omega però més tard va formar un grup anomenat Omega Mambo Violento fins avui dia només s’anomena Omega “El Fuerte”

Algunes de les cançons més conegudes d’Omega són:Cristina Berjano 1r Batx. Llatí i Grec4 pensaments a “Omega”

  1. Cristina, estic molt contenta que L’empremta d’Orfeu reprengui el curs amb un cantant de nom de lletra grega. El deka els l’havia esmentat aquí, però encara no tenia apunt. A veure si aconseguim fer l’alfabet grec musical.

  2. Felicitats Cris! es un article molt bo 😀 hi han algunes cançons que no les havia escoltat 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *