A Karlsruhe vaig veure Faetó!

El dimecres 23 de gener un grup d’alumnes vam anar a Alemanya, a la ciutat de  Karlsruhe a fer un intercanvi amb un grup d’alumnes d’allà.

Vam fer un seguit d’activitats com anar a la neu, a jugar a la bolera, a visitar la ciutat,… però el dimarts 29, el penúltim dia, vam anar al museu Mercedes, on es podia veure la història d’aquells cotxes, i com s’havien creat i fer funcionar.

El que em va cridar l’atenció va ser un cotxe que segons l’audioguia que portaven deia que el seu nom era en honor a Faetó, fill del déu del Sol.  Era un cotxe d’un color daurat com el sol i al veure-ho em va recordar a la classe de grec ja que Faetó forma part de la mitologia grega i de la història de la marca Mercedes.

 

Paula Las Heras

1r Batxillerat Grec

One thought on “A Karlsruhe vaig veure Faetó!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *