Referents de Perseu

PERSONATGE MITOLÒGIC, CONSTEL·LACIÓ, BIBLIOTECA DIGITAL D’OBRES DE CLÀSSICS GRECOROMANS DE LA UNIVERSITAT DE TUFTS (EUA), AUTOCARAVANA (FIAT PERSEO 590) I FILM DE CHRIS COLUMBUS (PERCY JACKSON Y EL LADRÓN DEL RAYO) (2010)

Per quina gesta és conegut Perseu?

Francesc Franquet Yerro

3 thoughts on “Referents de Perseu

 1. aaron romero

  Bonum diem,
  Perseu era un heroi, fill de Zeus i de Dànae, fundador de Micenes i avantpassat d’Hèracles. És conegut per haver matat Medusa i haver alliberat Andròmeda amb qui es va casar. El seu avi era Acrisi rei d’Argos. Acrisi,un oracle, li va predicar que un nét seu el mataria, i per això tancà la seva filla Dànae en un calabós amb portes de bronze de tal manera que ella no pogués tenir mai relacions amb altres homes.
  Tanmateix Zeus aconseguí entrar-hi, transformant-se en pluja d’or, i engendrà Perseu d’aquesta manera. Quan Acrisi s’assabentà que Dànae havia tingut un fill, no s’atreví a matar-los, i els abandonà enmig del mar en una barqueta; però els corrents els portaren a Sérifos, illa de les Cíclades. El pescador Dictis, germà del rei Polidectes, els va trobar i els va hostatjar a casa seva
  Vale

 2. Mireia Sánchez

  Bonum Diem!
  Perseu és conegut per haver matat a Medusa i haver alliberat amb qui es va casar, Andròmeda.

  M’agrada veure els diferents referents de personatges mitològics que trobem al món!! Com per exemple la furgoneta…

  Vale!

 3. Pingback: Versace i els referents clàssics | A cada passa referents clàssics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *