Una escapada romana a Nîmes i a Arle

[youtube width=”550″ height=”450″]https://youtu.be/CkcbUyyRxrc[/youtube]

Aquesta Setmana Santa hem fet una escapada a dues ciutats del sud de França amb un passat romà que no us podeu perdre si encara no les coneixeu: Nîmes i Arle. A Nîmes el primer cap de setmana de maig, a més, fan un espectacle de reconstrucció històrica que ben segur us agradarà: Grans Jocs Romans de Nîmes.

Grands Jeux Romains 2015 from Culturespaces on Vimeo.

Coloma Jofre Bonet (professora de clàssiques). IES Apel·les Mestres. L’Hospitalet de Llobregat.
Mercè Otero Vidal (professora jubilada de llatí). IES Santa Eulàlia. L’Hospitalet de Llobregat.

4 thoughts on “Una escapada romana a Nîmes i a Arle

  1. Margalida Capellà Soler

    Mercè, Coloma, moltes gràcies per voler compartir amb tots nosaltres les vostres vacances! Sempre ens són d’allò més enriquidores. A Nîmes i a Arle hi haurem d’anar! Esperem amb candeletes la vostra propera col·laboració!

  2. Mercè Otero Vidal

    Nosaltres estem molt agraïdes a la Margalida que sempre accepta penjar les nostres propostes, però la veritat és que ella les millora molt i molt… en sap molt de fer muntatges, ja ho sabeu o sigui que el mèrit és seu…
    Una coseta que no queda clara és la bústia del “Cave canem”… No és una bústia de cartes, és una bústia per treure unes bossetes per a recollir els excrements dels gossos. Cal dir que Nîmes és una ciutat molt curosa en civisme… Salve i fins a la propera!

  3. Pingback: Reconstrucció històrica | Els “Grands Jeux Romains” de Nîmes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *