7 thoughts on “Referents de la dea Afrodita

 1. Ariadna Zarcos

  Bon apunt! El referent que més m’ha agradat és la fotografia de “Pechos fuera”, és molt rara…però divertida. I la pel·lícula crec que la he vist, no n’estic segura.

 2. Francesc Franquet Yerro Post author

  Ariadna, celebro que t’hagi fet gràcia lo de “Pechos fuera”. Afrodita A era un personatge de la sèrie de dibuixos animats Mazinguer Z, una sèrie que va tenir molt èxit al nostre país. Aquest personatge era un robot que llançava projectils que en aquest cas eren els pits. Mazinguer també era un robot i per atacar llençava els punys amb el crit de “Puños fuera”. Vale!

 3. Raül Àlvarez

  Χαιρετε,
  Afrodita és la deessa de l’amor, participa en el judici de Paris donant com a muller Hèl·lena a Paris. Sempre la relaciono amb el seu quadre, el qual el vaig veure ja fa anys i no me n’he oblidat.

 4. Iria

  Xaipe!
  De Afrodita se que en la mitologia grega , era la deessa de la luxúria , la bellesa , la sexualitat i la reproducció . Encara que sovint s’al·ludeix a ella en la cultura moderna com « la deessa de l’amor » , és important assenyalar que normalment no era l’amor en el sentit cristià o romàntic

 5. Carlos Thiriet

  Χαιρετε,
  Segurament, el referent més clar de la deessa de l’amor és el quadre “El naixement de Venus”, pintat pel pintor renaixentista Sandro Botticeli.
  és una deessa molt coneguda, sobretot pel mite en el que Hefest la atrapa “in fraganti” quan està al llit amb Mart, déu de la guerra, i es converteix en la burla de tot l’Olimp.

 6. gallardo.costa

  Xaipe!
  D’Afrodita hi ha un munt de pervivència, sobre tot en els productes de bellesa, ja que com ja sabem era dea de la bellesa, de l’amor, de la luxúria…
  He trobat un sabó amb el nom de la dea: http://mlm-s1-p.mlstatic.com/jabon-afrodita-producto-100-oroginal-bbf-3789-MLM62741235_8237-O.jpg, també en colònies: http://www.tiendaesotericaalicia.com/2605-3885-large/colonia-venus-afrodita-articulo-perfume-esencia-producto-esotericos-venta-comprar-tiendas-esotericas-online-aliciacom.jpg, http://www.grantiendaesoterica.com/product_info.php?products_id=1396 i un gel: http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/107429642/SHOWER_GEL_AFRODITA_SPA_Mango.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *