9 thoughts on “Referents d’Ariadna

 1. Ariadna Zarcos

  Jo em dic Ariadna i m’agrada molt tenir un nom relacionat amb Grècia. Més referents d’Ariadna, serien la gran model de Victoria’s Secret (Ariadna Lima, una marca d’instruments anomenada Ariadna i he trobat moltes associacions amb el nom d’Ariadna).

 2. Raül Àlvarez

  Χαιρετε,
  La veritat és que he conegut bastanta gent amb aquest nom al llarg de la vida, no per re és un dels noms més comuns a Catalunya!

 3. Marc Arquillo

  Ariadna (Ἀριάδνη, la més pura) era la filla dels reis de Creta. Ajudà a Teseu a trobar la sortida del laberint.
  Normalment els articles que duen el seu nom estan associats amb perfumeria o bellessa ja que representen puresa i pulcritut.

 4. Iria

  Xaipe!
  En la mitologia grega , Ariadna ( Ἀριάδνη ), volia dir ”la més pura” era filla de Minos i Pasífae , els reis de Creta que van atacar Atenes després de la mort del seu fill Androgeo . A canvi de la pau , els atenesos havien d’enviar set homes joves i set donzelles cada any per alimentar el Minotaure . Un any, Teseu , fill d’ Egeu , rei d’Atenes , va marxar voluntari amb els joves per alliberar el seu poble del tribut.

 5. Carlos Thiriet

  Χαιρετε,
  Suposo que l’Ariadna més famosa és la filla del rei Minos de Creta, que va ajudar a Teseu a sortir del laberint del minotaure donant-li un fil., però després el mateix Teseu la va abandonar a l’illa de Naxos.
  És un nom molt comú aquí, com tants altres que també provenen de la mitologia grega.

 6. Xènia Serra

  Salve!
  Molt bon apunt! Ariadna era la filla del rei Minos de Creta i va ajudar a Teseu a sortir del laberint donant-li un fil. Ariadna significa “la més pura” i és un nom molt comú en l’actualitat.

 7. lauraredondo

  Hi ha moltes nois amb aquest nom, però segur que moltes no saben que està relacionat amb Grècia.

 8. Mireia Sánchez

  Bonum diem!

  Ariadna era filla de Minos i Pasífae i, per tant, princesa de Creta. També va ajudar a Teseu a sortir del laberint.
  Ariadna vol dirde bondadosa, molt santa i honesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *