11 thoughts on “L’alfabet grec més col·laboratiu!

 1. Margalida Capellà Soler

  Com totes les feines col·laboratives ha costat, però gràcies a la teva empempta, Ariadna, finalment ha pogut veure la llum a Aracne i, de ben segur, encara es farà més grossa! Avant!

 2. Ariadna Zarcos

  Al final ha quedat bastant bé i ho hem pogut penjar! Els altres Drivs també estàn molt bé i són bastant entretinguts.

 3. Pingback: L’alfabet grec més col·labo...

 4. Abril Ramos i Aran

  Salve!

  Molt bona feina Ariadna!

  Quina gran quantitat de lletres gregues a la publicitat. Aquest tipus de feines fa que te’n adonis que realment el grec encara perdura!

 5. Iria

  Salve!
  Es veu que hi han moltes lletres gregues de l’alfabet en la publicitat d’avui en día. Bon treball Ari!

 6. Carlos Thiret

  Salve!
  Un gran apunt Ariadna! No sabia que hi havia tantes paraules gregues en la publicitat, això demostra que el grec no és una llengua morta, sinó que més de 2000 anys després encara està molt viva.

 7. omaima

  Salve!
  Molt ben treball companya! No sabia que hi havia tant alfabet en la notra publicitat. Bon treball!

 8. Pingback: El plaer de conèixer les lletres gregues i llegir grec! | El Fil de les Clàssiques

 9. Abril Gabutti

  Salve!
  Ara que he vist que hi ha lletres gregues que s’amaguen en la publicitat les veig a tot arreu! És increïble com perdura la cultura grega en el nostre, tot hi haver passat milers d’anys.

 10. Alexia Álvarez Pàmies

  Xaipete!
  Felicitats per l’apunt, molt complet!
  Des de principi de curs que no deixo de veure lletres gregues a tot arreu, de fet, avui de tornada a casa he vist una furgoneta on hi havia una omega dibuixada (l’empresa es deia així). Les lletres gregues són una part gran i petita a la vegada, fonamental de tot aquest univers que tenim cada dia davant els nostres ulls que encara perdura, la mitologia, la llengua, les lletres, la cultura, etc.

 11. Laia A.

  XAIPETE!
  Fa exactament 8 mesos i poc que vaig començar primer de Batxillerat i amb això, a estudiar grec i llatí. Des d’aquell moment vagi on hi vagi trobo lletres gregues o paraules llatines per tot arreu! Sembla estrany mai haver-me parat i fixar-m’hi, però ara em fa gràcia fins i tot!
  Abans a part de no saber gens de grec… que no mirés les coses amb els mateixos ulls que ara. Fins i tot m’he adonat que a casa, la meva mare té una màquina de cosir ” Alpha”!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *